DEMİRLİ KÖYÜNÜN İSMİ “KAYI” OLARAK DEĞİŞTİ

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.01.2022 - 16:16, Güncelleme: 17.01.2022 - 16:16
 

DEMİRLİ KÖYÜNÜN İSMİ “KAYI” OLARAK DEĞİŞTİ

Demirli Köyünün İsmi “Kayı” Olarak Değişti
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur yapmış olduğu açıklamada:  Tarihimizdeki kökleri Oğuz’ların en güçlü ve kudretli boylarından olan Kayı boyuna dayanan Demirli Köyümüzün isminin  “KAYI” olarak değiştirilmesi için İçişleri Bakanlığımız ve İller İdaresi Genel Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Demirli Köyünün adı “KAYI” olarak değiştirilmiştir. Kayı Köyümüze hayırlı olsun.
Demirli Köyünün İsmi “Kayı” Olarak Değişti

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur yapmış olduğu açıklamada: 

Tarihimizdeki kökleri Oğuz’ların en güçlü ve kudretli boylarından olan Kayı boyuna dayanan Demirli Köyümüzün isminin  “KAYI” olarak değiştirilmesi için İçişleri Bakanlığımız ve İller İdaresi Genel Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Demirli Köyünün adı “KAYI” olarak değiştirilmiştir. Kayı Köyümüze hayırlı olsun.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.