Devrilen traktörün sürücüsü öldü, annesi yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.06.2022 - 17:48, Güncelleme: 20.06.2022 - 17:48
 

Devrilen traktörün sürücüsü öldü, annesi yaralı

Devrilen traktörün sürücüsü öldü, annesi yaralı
Sadun KILIÇ/ AĞLASUN (Burdur), (DHA)- BURDUR'un Ağlasun ilçesinde, traktörün devrilerek ters döndüğü kazada sürücü Tuğba Akdoğan (38) hayatını kaybetti, annesi ise yaralandı. Kaza, Sakarca Mahallesi Yayla yolu Yaka mevkisinde meydana geldi. Tuğba Akdoğan'ın kontrolünü kaybettiği 32 PE 124 plakalı traktör, rampada devrildi. Traktör, kazada ters döndü. Kazanın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy da kaza yerine geldi. Tuğba Akdoğan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Annesi Necmiye Parlak da yaralandı. Tuğba Akdoğan'ın, evli ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Yaralı Necmiye Parlak'ın ise kaldırıldığı hastanede tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. FOTOĞRAFLI
Devrilen traktörün sürücüsü öldü, annesi yaralı

Sadun KILIÇ/ AĞLASUN (Burdur), (DHA)- BURDUR'un Ağlasun ilçesinde, traktörün devrilerek ters döndüğü kazada sürücü Tuğba Akdoğan (38) hayatını kaybetti, annesi ise yaralandı.
Kaza, Sakarca Mahallesi Yayla yolu Yaka mevkisinde meydana geldi. Tuğba Akdoğan'ın kontrolünü kaybettiği 32 PE 124 plakalı traktör, rampada devrildi. Traktör, kazada ters döndü. Kazanın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy da kaza yerine geldi. Tuğba Akdoğan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Annesi Necmiye Parlak da yaralandı. Tuğba Akdoğan'ın, evli ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Yaralı Necmiye Parlak'ın ise kaldırıldığı hastanede tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.