Dinar'da Kaymakam Duru ile Başsavcı Vurmaz göreve başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.09.2022 - 10:35, Güncelleme: 07.09.2022 - 10:35
 

Dinar'da Kaymakam Duru ile Başsavcı Vurmaz göreve başladı

Dinar'da Kaymakam Duru ile Başsavcı Vurmaz göreve başladı
  Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da Dinar Kaymakamlığı görevine atanan Kemal Duru ile Başsavcı Emre Vurmaz göreve başladı. Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Manisa'nın Turgutlu ilçesine atandı. Dinar Kaymakamlığı'na atanan Kemal Duru da ilçedeki görevine başladı. Hükümet Konağı binasına gelen Duru, görevinin kendisine ve ilçeye hayırlar getirmesini diledi. Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler'in Silifke Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanmasının ardından Dinar Adliyesi Ağır Ceza Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Emre Vurmaz da görevine başladı. FOTOĞRAFLI
Dinar'da Kaymakam Duru ile Başsavcı Vurmaz göreve başladı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da Dinar Kaymakamlığı görevine atanan Kemal Duru ile Başsavcı Emre Vurmaz göreve başladı.

Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Manisa'nın Turgutlu ilçesine atandı. Dinar Kaymakamlığı'na atanan Kemal Duru da ilçedeki görevine başladı. Hükümet Konağı binasına gelen Duru, görevinin kendisine ve ilçeye hayırlar getirmesini diledi.

Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler'in Silifke Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanmasının ardından Dinar Adliyesi Ağır Ceza Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Emre Vurmaz da görevine başladı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.