Direksiyonda altın vuruş yaptı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.05.2022 - 15:48, Güncelleme: 18.05.2022 - 15:48
 

Direksiyonda altın vuruş yaptı

Direksiyonda altın vuruş yaptı
  Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA,(DHA) - ANTALYA'da Osman Biçeğez (34), kullandığı otomobilin direksiyon koltuğunda ölü bulundu. Yapılan incelemede Biçeğez'in altın vuruş yaptığı, araç içinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ve enjektör bulunduğu ortaya çıktı. Olay, öğle saatlerinde Aksu ilçesi Pınarlı Kavşağı'nda meydana geldi. Park halindeki otomobilin sürücü koltuğunda bir kişinin hareketsiz durduğunu gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla birlikte adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler, yaptıkları incelemede direksiyonda oturan sürücünün Osman Biçeğez olduğunu, aşırı dozda aldığı uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çeşitli suçlardan kaydı bulunan Biçeğez'in kiralık otomobil ile Alanya'dan Antalya'ya geldiği belirledi. Otomobil içinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu maddesi ile iki adet enjektör bulundu. Biçeğez'in cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.(DHA) FOTOĞRAFLI
Direksiyonda altın vuruş yaptı

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA,(DHA) - ANTALYA'da Osman Biçeğez (34), kullandığı otomobilin direksiyon koltuğunda ölü bulundu. Yapılan incelemede Biçeğez'in altın vuruş yaptığı, araç içinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ve enjektör bulunduğu ortaya çıktı.

Olay, öğle saatlerinde Aksu ilçesi Pınarlı Kavşağı'nda meydana geldi. Park halindeki otomobilin sürücü koltuğunda bir kişinin hareketsiz durduğunu gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla birlikte adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler, yaptıkları incelemede direksiyonda oturan sürücünün Osman Biçeğez olduğunu, aşırı dozda aldığı uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çeşitli suçlardan kaydı bulunan Biçeğez'in kiralık otomobil ile Alanya'dan Antalya'ya geldiği belirledi. Otomobil içinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu maddesi ile iki adet enjektör bulundu. Biçeğez'in cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.