Döşemealtı'nda iş makineleri arasında eğitim öğretim

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.11.2022 - 14:44, Güncelleme: 21.11.2022 - 14:44
 

Döşemealtı'nda iş makineleri arasında eğitim öğretim

Döşemealtı'nda iş makineleri arasında eğitim öğretim
  Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI,(DHA) - ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde bir okulun bahçesine yapımına başlanan ana sınıfı inşaatı, ilginç görüntülere sahne oluyor. İş makinelerinin arasından dersliklerine gitmeye çalışan öğrencilerin durumunu gören veliler, tedbir alınmamasına tepki gösteriyor. İlçeye bağlı Yeniköy Mahallesi İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde yapımına başlanan ana sınıfı inşaatı ilginç görüntüler oluşturuyor. Antalya Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan 4 derslikli ana sınıfının inşaat çalışmaları başladı. Dokuz günlük ara sömestr döneminin bitişiyle birlikte okullarına dönen öğrenciler ve veliler, bahçede gördükleri manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Devasa iş makinelerinin okul bahçesindeki inşaat çalışmaları devam ederken öğrencilerin iş makinelerinin arasından ve inşaat sahasından dersliklerine gitme çabası objektiflere yansıdı. Öğrenci velileri, olası kaza yaşanmaması yetkililere çağrı yapıp, iş makineleriyle ilgili gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.(DHA) FOTOĞRAFLI
Döşemealtı'nda iş makineleri arasında eğitim öğretim

 

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI,(DHA) - ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde bir okulun bahçesine yapımına başlanan ana sınıfı inşaatı, ilginç görüntülere sahne oluyor. İş makinelerinin arasından dersliklerine gitmeye çalışan öğrencilerin durumunu gören veliler, tedbir alınmamasına tepki gösteriyor.

İlçeye bağlı Yeniköy Mahallesi İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde yapımına başlanan ana sınıfı inşaatı ilginç görüntüler oluşturuyor. Antalya Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan 4 derslikli ana sınıfının inşaat çalışmaları başladı. Dokuz günlük ara sömestr döneminin bitişiyle birlikte okullarına dönen öğrenciler ve veliler, bahçede gördükleri manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Devasa iş makinelerinin okul bahçesindeki inşaat çalışmaları devam ederken öğrencilerin iş makinelerinin arasından ve inşaat sahasından dersliklerine gitme çabası objektiflere yansıdı. Öğrenci velileri, olası kaza yaşanmaması yetkililere çağrı yapıp, iş makineleriyle ilgili gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.