Döşemealtı'nda korkutan yangın

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.11.2022 - 14:34, Güncelleme: 23.11.2022 - 14:34
 

Döşemealtı'nda korkutan yangın

Döşemealtı'nda korkutan yangın
  Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI,(DHA) - ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde bir apartmanın en üst katında çıkan yangın apartman sakinlerine ve mahalle yaşayanlarına korku dolu anlar yaşattı. Yangın sabah saat 08.30 sıralarında Bahçeyaka Mahallesi 613 Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın en üst katında başladı. Mahalle yaşayanlarının önce bir patlama sesi geldiğini ardından alevlerin yükseldiğini söylediği yangın, korku ve paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alındı. Dairenin tamamen kullanılamaz hale geldiği yangının kesin çıkış nedeninin itfaiye raporları sonrası netleşecek. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.(DHA) FOTOĞRAFLI
Döşemealtı'nda korkutan yangın

 

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI,(DHA) - ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde bir apartmanın en üst katında çıkan yangın apartman sakinlerine ve mahalle yaşayanlarına korku dolu anlar yaşattı.

Yangın sabah saat 08.30 sıralarında Bahçeyaka Mahallesi 613 Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın en üst katında başladı. Mahalle yaşayanlarının önce bir patlama sesi geldiğini ardından alevlerin yükseldiğini söylediği yangın, korku ve paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alındı. Dairenin tamamen kullanılamaz hale geldiği yangının kesin çıkış nedeninin itfaiye raporları sonrası netleşecek. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.