Edebiyat öğretmeni amansız hastalığa yenik düştü

Yaşam (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.12.2021 - 09:01, Güncelleme: 29.12.2021 - 10:11
 

Edebiyat öğretmeni amansız hastalığa yenik düştü

BURDUR’ un Bucak ilçesinde görev yapan edebiyat öğretmeni Halil Aydemir Yılmaz (45) dün gece amansız hastalığa yenik düştü.
Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan İmam Hatip Lisesinde edebiyat öğretmeni olarak görev yapan Halil Aydemir Yılmaz uzun süredir tedavi gördüğü kanser hastalığına Antalya’da özel bir hastanede yenik düşerek dün gece hayata gözlerini kapadı. 21 yıldır öğretmenlik yapan, evli ve 2 çocuk babası Halil Aydemir Yılmaz bu gün Antalya’nın Aksu ilçesine bağlı Yeşil Karaman Köyünde öğle namazına müteakiben toprağa verilecek.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde görev yapan edebiyat öğretmeni Halil Aydemir Yılmaz (45) dün gece amansız hastalığa yenik düştü.

Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan İmam Hatip Lisesinde edebiyat öğretmeni olarak görev yapan Halil Aydemir Yılmaz uzun süredir tedavi gördüğü kanser hastalığına Antalya’da özel bir hastanede yenik düşerek dün gece hayata gözlerini kapadı.

21 yıldır öğretmenlik yapan, evli ve 2 çocuk babası Halil Aydemir Yılmaz bu gün Antalya’nın Aksu ilçesine bağlı Yeşil Karaman Köyünde öğle namazına müteakiben toprağa verilecek.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.