Eğitim Bir Sen Burdur'da Murat Bulut'la devam

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.10.2022 - 10:07, Güncelleme: 24.10.2022 - 11:45
 

Eğitim Bir Sen Burdur'da Murat Bulut'la devam

Eğitim Bir Sen Burdur'da Murat Bulut'la devam
 EĞİTİMCİLER Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Burdur Şube Başkanlığı'na Murat Bulut yeniden seçildi. Eğitim Bir Sen Burdur Şubesi'nin 4'üncü olağan genel kurulu Öğretmenevi Konferans Salonu'nda yapıldı. Tek liste halindeki seçimde Murat Bulut yeniden başkan seçildi. Bulut, "Kongrelerimiz, daha iyisini yapmanın, daha güzel olana ulaşmanın, daha doğruyu birlikte başarmanın, iyi niyetli, cesur, samimi arayışların, birlikte bulmanın, birlikte güçlü olmanın buluşmasıdır" dedi. Bulut başkanlığındaki yönetimde Halil Topuz, Tuncay Sakar, İbrahim köse, Erdem Çalışkuşu, Ömer Şahin, Fikri Uysal yer aldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Eğitim Bir Sen Burdur'da Murat Bulut'la devam

 EĞİTİMCİLER Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Burdur Şube Başkanlığı'na Murat Bulut yeniden seçildi.

Eğitim Bir Sen Burdur Şubesi'nin 4'üncü olağan genel kurulu Öğretmenevi Konferans Salonu'nda yapıldı. Tek liste halindeki seçimde Murat Bulut yeniden başkan seçildi. Bulut, "Kongrelerimiz, daha iyisini yapmanın, daha güzel olana ulaşmanın, daha doğruyu birlikte başarmanın, iyi niyetli, cesur, samimi arayışların, birlikte bulmanın, birlikte güçlü olmanın buluşmasıdır" dedi.

Bulut başkanlığındaki yönetimde Halil Topuz, Tuncay Sakar, İbrahim köse, Erdem Çalışkuşu, Ömer Şahin, Fikri Uysal yer aldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.