EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.03.2022 - 12:33, Güncelleme: 15.03.2022 - 12:33
 

EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Güvenlik güçleri tarafından Burdur genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
  Bu kapsamda Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 04.03.2022-11.03.2022 tarihleri arasında, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçu kapsamında 14 şahsa işlem yapılmış, işlem yapılan şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda;   •    7,62 gram metamfetamin, •    6,93 gram eroin, •    1 adet kullanımı kontrole tabi hap, •    Uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan alüminyum folyo parçaları ele geçirilmiştir.   Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçu kapsamında, 14 şahıs işlemlerinin ardından Emniyet Müdürlüğünden serbest bırakıldı.
Güvenlik güçleri tarafından Burdur genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

 

Bu kapsamda Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 04.03.2022-11.03.2022 tarihleri arasında, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçu kapsamında 14 şahsa işlem yapılmış, işlem yapılan şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda;

 

•    7,62 gram metamfetamin,

•    6,93 gram eroin,

•    1 adet kullanımı kontrole tabi hap,

•    Uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan alüminyum folyo parçaları ele geçirilmiştir.

 

Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçu kapsamında, 14 şahıs işlemlerinin ardından Emniyet Müdürlüğünden serbest bırakıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.