ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU 2 KUPA İLE DÖNDÜ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.02.2022 - 17:38, Güncelleme: 25.02.2022 - 14:07
 

ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU 2 KUPA İLE DÖNDÜ

Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Burdur'da düzenlenen Okul Sporları Satranç turnuvasında 2 kupa birden kazanarak adını bölge finallerine yazdırmaya hak kazandı.
Yıldız Kızlar kategorisinde il  1.liği ödülünü alan Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Küçükler Genel kategorisinde ise İl 3.lüğünü alarak 2 kupa ile birden Bucak'a döndü. Bu başarı ile bölge turnuvalarında çıkmaya hak kazanan sporcularımızı tebrik eder, başarıda emeği gecen Beden eğitimi öğretmenleri Emine Ebru Fidan,Murat Kaya ve Satranç Kulübü öğretmeni Fatih Sağlam'a teşekkür ederiz. Takımlarımıza başarilarının devamını diliyoruz. ŞAMPİYONLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ZİYARET ETTİ Yıldız Kızlar kategorisinde il  1.liği ödülünü alan Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Küçükler Genel kategorisinde ise İl 3.lüğünü alarak 2 kupa ile birden Bucak'a dönen şampiyonlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar'ı makımında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar. Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Burdur'da yapılan müsabakalarda 2 kupa ile birlikte Bucak'a dönen Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri yanı sıra şampiyon öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını istedi. Şampiyon öğrenciler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet yazar hatıra fotoğrafı çektirdiler.   
Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Burdur'da düzenlenen Okul Sporları Satranç turnuvasında 2 kupa birden kazanarak adını bölge finallerine yazdırmaya hak kazandı.

Yıldız Kızlar kategorisinde il  1.liği ödülünü alan Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Küçükler Genel kategorisinde ise İl 3.lüğünü alarak 2 kupa ile birden Bucak'a döndü.

Bu başarı ile bölge turnuvalarında çıkmaya hak kazanan sporcularımızı tebrik eder, başarıda emeği gecen

Beden eğitimi öğretmenleri Emine Ebru Fidan,Murat Kaya ve Satranç Kulübü öğretmeni Fatih Sağlam'a teşekkür ederiz. Takımlarımıza başarilarının devamını diliyoruz.

ŞAMPİYONLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ZİYARET ETTİ

Yıldız Kızlar kategorisinde il  1.liği ödülünü alan Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Küçükler Genel kategorisinde ise İl 3.lüğünü alarak 2 kupa ile birden Bucak'a dönen şampiyonlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar'ı makımında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar. Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Burdur'da yapılan müsabakalarda 2 kupa ile birlikte Bucak'a dönen Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri yanı sıra şampiyon öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını istedi. Şampiyon öğrenciler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet yazar hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.