EUSA'dan MAKÜ'ye Önemli Görev

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.12.2021 - 16:44, Güncelleme: 21.12.2021 - 16:44
 

EUSA'dan MAKÜ'ye Önemli Görev

Spor alanında yapmış olduğu yatırımların meyvelerini toplamaya başlayan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ)'ne önemli bir sorumluluk daha verildi.
MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından organize edilecek olan 2025 Avrupa Üniversiteler Masa Tenisi Şampiyonasına MAKÜ ev sahipliği yapacak. Avrupa Üniversiteler Kürek ve Masa Tenisi Şampiyonaları ülkemizde organize edilecek.  Bu çerçevede TÜSF’ün üyesi olduğu Avrupa Üniversite Sporları Birliği’nin (EUSA) 20 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu online toplantıda Avrupa Üniversiteler Kürek Şampiyonası’nın 2022 yılında İstanbul Yeditepe Üniversitesi'nde, Avrupa Üniversiteler Masa Tenisi Şampiyonası’nın ise 2025 yılında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacağı kararı alınmıştır. Bu karar sonrası Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz bir açıklama yaparak; “2025 Yılı Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası Burdur’da yapılacak. Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek şampiyonaya birçok Avrupa ülkesinden sporcu katılım sağlayacak. Şehrimiz adına geliştirdiğimiz spor projemizin geldiği seviye mutluluk verici.” dedi.
Spor alanında yapmış olduğu yatırımların meyvelerini toplamaya başlayan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ)'ne önemli bir sorumluluk daha verildi.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından organize edilecek olan 2025 Avrupa Üniversiteler Masa Tenisi Şampiyonasına MAKÜ ev sahipliği yapacak.

Avrupa Üniversiteler Kürek ve Masa Tenisi Şampiyonaları ülkemizde organize edilecek.  Bu çerçevede TÜSF’ün üyesi olduğu Avrupa Üniversite Sporları Birliği’nin (EUSA) 20 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu online toplantıda Avrupa Üniversiteler Kürek Şampiyonası’nın 2022 yılında İstanbul Yeditepe Üniversitesi'nde, Avrupa Üniversiteler Masa Tenisi Şampiyonası’nın ise 2025 yılında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacağı kararı alınmıştır.

Bu karar sonrası Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz bir açıklama yaparak; “2025 Yılı Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası Burdur’da yapılacak. Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek şampiyonaya birçok Avrupa ülkesinden sporcu katılım sağlayacak. Şehrimiz adına geliştirdiğimiz spor projemizin geldiği seviye mutluluk verici.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.