EYLÜLNET’ten Gülümseten kampanya

(Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.11.2021 - 01:04, Güncelleme: 24.11.2021 - 15:14
 

EYLÜLNET’ten Gülümseten kampanya

Bucak ilçesinde uzun yıllardır internet hizmeti veren Eylülnet Bilişim Telekomisyon yaptığı son kampanya ile kendinden oldukça söz ettiriyor.
Bucak ilçesinde uzun yıllardır internet hizmeti veren Eylülnet Bilişim Telekomisyon yaptığı son kampanya ile kendinden oldukça söz ettiriyor. Bucak ilçesinde Çavuşlar Mahallesi, eski Bucak Devlet Hastanesi yanında hizmet veren Eylülnet Bilişim Telekomisyon  düzenlediği yeni  “Gülümseten Kampanya” ile Türk Telekom altyapısı olan yerlerde sınırsız, kotasız fiber internet hizmetine başladı. Kampanyada 16 mpbs 75 TL, 35 mpbs 85,  50 mpbs 95 TL, 100 mpbs 110 TL’den aboneliklerini yapabiliyor. ALTYAPISI OLMAYANLARA SINIRSIZ İNTERNET Eylülnet Bilişim Telekomisyon ayrıca altyapısı olmayanlara da yıllardan bu tarafa da sınırsız internet keyfini vermeye devam ediyor. Eylülnet Bilişim Telekomisyon, ile kablosuz altyapı ile taahhüt olmadan kotasız ön ödeme internet hizmeti veriyor. Bucak merkez başta olmak üzere, Karapınar Köyü, Susuz Köyü, Gündoğdu Köyü, Karaaliler Köyü, İncirdere Köyü, Kuşbaba Köyü ve Kikez Ovasına internet hizmeti veriyor. Kablosuz altyapı ile taahhüt olmadan kotasız ön ödeme internet hizmet bedeli kampanyaları da şöyle, 4 mpbs 45 TL, 8 mpbs 60 TL, 12 Mpbs 75 Tl ve 16 MPbs 90 TL, den hizmet veriyor. Eylülnet Bilişim Telekomisyon abone almak isteyenler için Çavuşlar Mahallesi 3055 Sk. No:2/4 Bucak adresine gelerek yada 0850 346 54 62 – 0 248 325 36 72 numaralı telefonları aramalarının yeterli olduğunu altyapılı yada altyapısız interneti hemen kullanmaya başlayabilecekleri belirtiliyor. 
Bucak ilçesinde uzun yıllardır internet hizmeti veren Eylülnet Bilişim Telekomisyon yaptığı son kampanya ile kendinden oldukça söz ettiriyor.

Bucak ilçesinde uzun yıllardır internet hizmeti veren Eylülnet Bilişim Telekomisyon yaptığı son kampanya ile kendinden oldukça söz ettiriyor.

Bucak ilçesinde Çavuşlar Mahallesi, eski Bucak Devlet Hastanesi yanında hizmet veren Eylülnet Bilişim Telekomisyon  düzenlediği yeni  “Gülümseten Kampanya” ile Türk Telekom altyapısı olan yerlerde sınırsız, kotasız fiber internet hizmetine başladı. Kampanyada 16 mpbs 75 TL, 35 mpbs 85,  50 mpbs 95 TL, 100 mpbs 110 TL’den aboneliklerini yapabiliyor.

ALTYAPISI OLMAYANLARA SINIRSIZ İNTERNET

Eylülnet Bilişim Telekomisyon ayrıca altyapısı olmayanlara da yıllardan bu tarafa da sınırsız internet keyfini vermeye devam ediyor. Eylülnet Bilişim Telekomisyon, ile kablosuz altyapı ile taahhüt olmadan kotasız ön ödeme internet hizmeti veriyor. Bucak merkez başta olmak üzere, Karapınar Köyü, Susuz Köyü, Gündoğdu Köyü, Karaaliler Köyü, İncirdere Köyü, Kuşbaba Köyü ve Kikez Ovasına internet hizmeti veriyor.

Kablosuz altyapı ile taahhüt olmadan kotasız ön ödeme internet hizmet bedeli kampanyaları da şöyle, 4 mpbs 45 TL, 8 mpbs 60 TL, 12 Mpbs 75 Tl ve 16 MPbs 90 TL, den hizmet veriyor.

Eylülnet Bilişim Telekomisyon abone almak isteyenler için Çavuşlar Mahallesi 3055 Sk. No:2/4 Bucak adresine gelerek yada 0850 346 54 62 – 0 248 325 36 72 numaralı telefonları aramalarının yeterli olduğunu altyapılı yada altyapısız interneti hemen kullanmaya başlayabilecekleri belirtiliyor. 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.