FATİH MAHALLESİNDE PARKE YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 16.12.2021 - 15:31, Güncelleme: 16.12.2021 - 15:33
 

FATİH MAHALLESİNDE PARKE YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bucak Belediyesi ilçenin dört bir tarafında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Mahallesinde parke yapım çalışmaları başladı.
                Yol yapım çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemiz genelinde halkımızı tozdan, çamurdan kurmak, modern yollara kavuşturmak için yürüttüğümüz yol yapım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Hava şartlarını göz önünde bulundurarak mevsimine ihtiyaç durumuna göre ilçemizin dört bir tarafında modern yollar yapıyoruz. Yaz sezonunda asfalt ve parke yapımlarımızı birlikte yürütürken, kış sezonunda parke yapımına ağırlık veriyoruz. İlçemizde özellikle çiftçi kesimlerimizin sık olarak kullandığı ova ve dağ kesimlerinde ise stabilize yeni yollar açarak, taş kırma tesisimizde ürettiğimiz dolgu malzemesi ile kaplama yapıyoruz. Fatih Mahallesinde parke yol yapım çalışmalarımıza başladık. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı parke yapım ekiplerimiz  1626 sokak ve 1622 sokakta çalışmalara başladı. Bu bölgede bulunan sokaklarımızda parke yapım çalışmalarımız devam edecek.”dedi.                 Fatih Mahallesi Sakinlerinden Başkana Özel Teşekkür                 Fatih Mahallesi 1622 sokak sakinleri yollarının parke yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Sokak Sakinleri “ Fatih Mahallesinin bu bölümünde 10 yıl kadar önce geçici asfalt yapılmış tozdan ve çamurdan kurtulmuştuk. Daha sonra doğalgaz ve alt yapı çalışması yapıldı. Yapılan çalışmalardan sonra yollarımız bozuldu ve çamur ve toz içerisinde kaldık. Belediye Başkanımızdan sorunumuza çözüm bulmasını istedik. Başkanımızda bizleri kırmadı ve yollarımız yapılıyor. Yollarımızın yapılmasından dolayı başta Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal olmak üzere Belediye Meclis üyelerine,Belediye Başkan Yardımcıları Yasin Çiçek ve Oğuzhan Erdoğan’a , Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüş ve Fen İşleri ekiplerine , Mahalle Muhtarımız Mehmet Ali Arslan’a çok teşekkür ediyoruz.”  dediler.    
Bucak Belediyesi ilçenin dört bir tarafında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Mahallesinde parke yapım çalışmaları başladı.

                Yol yapım çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemiz genelinde halkımızı tozdan, çamurdan kurmak, modern yollara kavuşturmak için yürüttüğümüz yol yapım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Hava şartlarını göz önünde bulundurarak mevsimine ihtiyaç durumuna göre ilçemizin dört bir tarafında modern yollar yapıyoruz. Yaz sezonunda asfalt ve parke yapımlarımızı birlikte yürütürken, kış sezonunda parke yapımına ağırlık veriyoruz. İlçemizde özellikle çiftçi kesimlerimizin sık olarak kullandığı ova ve dağ kesimlerinde ise stabilize yeni yollar açarak, taş kırma tesisimizde ürettiğimiz dolgu malzemesi ile kaplama yapıyoruz. Fatih Mahallesinde parke yol yapım çalışmalarımıza başladık. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı parke yapım ekiplerimiz  1626 sokak ve 1622 sokakta çalışmalara başladı. Bu bölgede bulunan sokaklarımızda parke yapım çalışmalarımız devam edecek.”dedi.

                Fatih Mahallesi Sakinlerinden Başkana Özel Teşekkür

                Fatih Mahallesi 1622 sokak sakinleri yollarının parke yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Sokak Sakinleri “ Fatih Mahallesinin bu bölümünde 10 yıl kadar önce geçici asfalt yapılmış tozdan ve çamurdan kurtulmuştuk. Daha sonra doğalgaz ve alt yapı çalışması yapıldı. Yapılan çalışmalardan sonra yollarımız bozuldu ve çamur ve toz içerisinde kaldık. Belediye Başkanımızdan sorunumuza çözüm bulmasını istedik. Başkanımızda bizleri kırmadı ve yollarımız yapılıyor. Yollarımızın yapılmasından dolayı başta Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal olmak üzere Belediye Meclis üyelerine,Belediye Başkan Yardımcıları Yasin Çiçek ve Oğuzhan Erdoğan’a , Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüş ve Fen İşleri ekiplerine , Mahalle Muhtarımız Mehmet Ali Arslan’a çok teşekkür ediyoruz.”  dediler.    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.