Galata Kulesi'nde öğretmenler gününe özel video mapping gösterisi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.11.2021 - 20:13, Güncelleme: 24.11.2021 - 20:13
 

Galata Kulesi'nde öğretmenler gününe özel video mapping gösterisi

Galata Kulesi'nde öğretmenler gününe özel video mapping gösterisi
Murat DELİKLİTAŞ-Mustafa ESEN/İSTANBUL,(DHA) - ÖĞRETMENLER Günü nedeniyle Galata Kulesi'nde video mapping gösterisi yapıldı. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Cumhuriyet'in ilk yıllarındaki eğitim seferberliği ile ilgili fotoğrafların yansıtılmasıyla gerçekleşen gösteride, şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın da fotoğrafı yer aldı.  Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle Galata Kulesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili video mapping gösterisi yapıldı. Vatandaş ve turistlerin ilgiyle izlediği gösteride, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Cumhuriyet'in ilk yıllarındaki eğitim seferberliği ilgili fotoğraflar yansıtıldı.  Yaklaşık 4 yıl önce teröristlerce şehit edilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın fotoğrafının da kullanıldığı video mapping gösterisinde, şehit olan öğretmenlerin adları da kulenin duvarına yazıldı. (FOTOĞRAF)
Galata Kulesi'nde öğretmenler gününe özel video mapping gösterisi

Murat DELİKLİTAŞ-Mustafa ESEN/İSTANBUL,(DHA) - ÖĞRETMENLER Günü nedeniyle Galata Kulesi'nde video mapping gösterisi yapıldı. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Cumhuriyet'in ilk yıllarındaki eğitim seferberliği ile ilgili fotoğrafların yansıtılmasıyla gerçekleşen gösteride, şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın da fotoğrafı yer aldı. 
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle Galata Kulesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili video mapping gösterisi yapıldı. Vatandaş ve turistlerin ilgiyle izlediği gösteride, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Cumhuriyet'in ilk yıllarındaki eğitim seferberliği ilgili fotoğraflar yansıtıldı. 
Yaklaşık 4 yıl önce teröristlerce şehit edilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın fotoğrafının da kullanıldığı video mapping gösterisinde, şehit olan öğretmenlerin adları da kulenin duvarına yazıldı.
(FOTOĞRAF)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.