Galatasaray Antalya'da bayramlaştı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.07.2022 - 15:21, Güncelleme: 15.07.2022 - 15:21
 

Galatasaray Antalya'da bayramlaştı

Galatasaray Antalya'da bayramlaştı
  ANTALYA, (DHA) - GALATASARAY Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, bayram tatilinde bulunduğu Antalya'da, Galatasaray genel kurul üyeleri ve taraftarla bayramlaştı. Başkan Dursun Özbek, Antalya Galatasaraylılar Derneği'nin Karaalioğlu Parkı'nda bulunan sosyal tesisinde, kentteki Galatasaray genel kurul üyeleri ve Glatasaray taraftarıyla bayramlaştı. Galatasaraylılar tarafından büyük coşkuyla karşılanan Özbek, herkesle ayrı ayrı ilgilenip fotoğraf çektirdi, forma ve atkı imzaladı. Başkan Özbek ayrıca Galatasaray'ın yürütmekte olduğu projelere ilişkin üyelere bilgi verip, tüm soruları yanıtladı. Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Gökmen Güzel, Başkan Özbek'in ziyaretinden büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirterek, yeni projelerin Galatasaray için faydalı olacağına inandığını belirtti. FOTOĞRAFLI
Galatasaray Antalya'da bayramlaştı

 

ANTALYA, (DHA) - GALATASARAY Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, bayram tatilinde bulunduğu Antalya'da, Galatasaray genel kurul üyeleri ve taraftarla bayramlaştı.

Başkan Dursun Özbek, Antalya Galatasaraylılar Derneği'nin Karaalioğlu Parkı'nda bulunan sosyal tesisinde, kentteki Galatasaray genel kurul üyeleri ve Glatasaray taraftarıyla bayramlaştı. Galatasaraylılar tarafından büyük coşkuyla karşılanan Özbek, herkesle ayrı ayrı ilgilenip fotoğraf çektirdi, forma ve atkı imzaladı. Başkan Özbek ayrıca Galatasaray'ın yürütmekte olduğu projelere ilişkin üyelere bilgi verip, tüm soruları yanıtladı. Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Gökmen Güzel, Başkan Özbek'in ziyaretinden büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirterek, yeni projelerin Galatasaray için faydalı olacağına inandığını belirtti.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.