Gazipaşa'da bahçe yangını

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.07.2022 - 13:05, Güncelleme: 24.07.2022 - 13:05
 

Gazipaşa'da bahçe yangını

Gazipaşa'da bahçe yangını
  Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde çıkan yangında 30 dekar alanda ekili badem ve harnup ağaçları zarar gördü. Sulama için kullanılan damlama sistemi tamamen yandı. Olay, saat 09.30 sıralarında Gazipaşa'ya bağlı Esentepe Mahallesi'ndeki badem ve harnup ağaçlarının bulunduğu bahçede yangın çıktı. Çıkış nedeni bilinmeyen yangını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede bahçenin tamamını etkisi altına alan yangına ilk müdahale, çevredeki vatandaşlardan geldi. Olay yerine Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ve vatandaşların müdahale ettiği yangın yaklaşık 2 saatlik uğraş sonucunda kontrol altına alınıp söndürüldü. Mustafa Kemal Ergin'in ormandan kiraladığı, badem ve harnup ağaçlarının bulunduğu arazinin yaklaşık 30 dekarlık kısmındaki ağaçlar zarar gördü. Arazide sulama için kullanılan plastik damlama sistemi tamamen yandı. FOTOĞRAFLI
Gazipaşa'da bahçe yangını

 

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde çıkan yangında 30 dekar alanda ekili badem ve harnup ağaçları zarar gördü. Sulama için kullanılan damlama sistemi tamamen yandı.
Olay, saat 09.30 sıralarında Gazipaşa'ya bağlı Esentepe Mahallesi'ndeki badem ve harnup ağaçlarının bulunduğu bahçede yangın çıktı. Çıkış nedeni bilinmeyen yangını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede bahçenin tamamını etkisi altına alan yangına ilk müdahale, çevredeki vatandaşlardan geldi. Olay yerine Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ve vatandaşların müdahale ettiği yangın yaklaşık 2 saatlik uğraş sonucunda kontrol altına alınıp söndürüldü. Mustafa Kemal Ergin'in ormandan kiraladığı, badem ve harnup ağaçlarının bulunduğu arazinin yaklaşık 30 dekarlık kısmındaki ağaçlar zarar gördü. Arazide sulama için kullanılan plastik damlama sistemi tamamen yandı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.