Gazipaşa'da jandarmadan 'AHENK Projesi'

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.11.2021 - 10:07, Güncelleme: 26.11.2021 - 10:13
 

Gazipaşa'da jandarmadan 'AHENK Projesi'

Gazipaşa'da jandarmadan 'AHENK Projesi'
    Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA) - ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma ekipleri, Antalya Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi kapsamında öğrencilerle buluştu. Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, Antalya'da ilkokul, ortaokul ve liselerde yürütülecek eğitim öğretim faaliyetlerini planlamak ve eğitimde nitelik ile kaliteyi arttırmak amacıyla başlatılan AHENK Projesi kapsamında etkinlik düzenledi. Jandarma projenin tanıtımı için ilk ziyareti Pazarcı mahallesindeki 7 Bilim İlk ve Ortaokulu'nda gerçekleştirdi. Etkinlikte İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz ve personeli öğrencilerle bir araya geldi. Jandarma ekipleri AHENK Projesi kapsamında, öğrencilere jandarmanın görev alanlarıyla ilgili bilgi verdi. Jandarmanın kullandığı ekipmanlar tanıttı. FOTOĞRAFLI  
Gazipaşa'da jandarmadan 'AHENK Projesi'

 

 

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA) - ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma ekipleri, Antalya Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi kapsamında öğrencilerle buluştu.

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, Antalya'da ilkokul, ortaokul ve liselerde yürütülecek eğitim öğretim faaliyetlerini planlamak ve eğitimde nitelik ile kaliteyi arttırmak amacıyla başlatılan AHENK Projesi kapsamında etkinlik düzenledi. Jandarma projenin tanıtımı için ilk ziyareti Pazarcı mahallesindeki 7 Bilim İlk ve Ortaokulu'nda gerçekleştirdi.

Etkinlikte İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz ve personeli öğrencilerle bir araya geldi. Jandarma ekipleri AHENK Projesi kapsamında, öğrencilere jandarmanın görev alanlarıyla ilgili bilgi verdi. Jandarmanın kullandığı ekipmanlar tanıttı.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.