Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Bucak Ziraat Odasını ziyaret etti

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.11.2022 - 16:59, Güncelleme: 29.11.2022 - 16:59
 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Bucak Ziraat Odasını ziyaret etti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet DAVUTOĞLU, Gelecek Partisi Burdur beraberindeki misafirler Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal ÖZEL’ i makamında ziyaret ettiler.
Görüşme sırasında Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden Ahmet SOYLU ve Murat SARI da Başkan ÖZEL’ e eşlik etmişlerdir. Başkan ÖZEL Bucak İlçesinin üretim / tüketim potansiyeli ile birlikte hayvancılık ve tarıma dair yapılan ve yapılmakta olan faaliyetler hakkında bilgiler vermiş; Ziraat Odamızın çiftçilere sunduğu imkanlar, süt fiyatları, mazot-gübre fiyatları ve tarlada çiftçinin yapmış olduğu ekim-dikim maaliyetinin düşürülmesi hususunda açıklamalarda bulunmuştur. Başkan ÖZEL ayrıca bölgede yetişen önemli tarım ürünleri hakkında bilgilendirme yapmış ve bunların öneminin anlaşılması, gerekli desteklerin yapılması ve tarımın sürdürülebilir olması konusundaki düşüncellerini paylaşmıştır. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet DAVUTOĞLU, Gelecek Partisi Burdur İl Başkanı Eşref URAL ve beraberindeki misafirlere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet DAVUTOĞLU, Gelecek Partisi Burdur beraberindeki misafirler Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal ÖZEL’ i makamında ziyaret ettiler.

Görüşme sırasında Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden Ahmet SOYLU ve Murat SARI da Başkan ÖZEL’ e eşlik etmişlerdir.

Başkan ÖZEL Bucak İlçesinin üretim / tüketim potansiyeli ile birlikte hayvancılık ve tarıma dair yapılan ve yapılmakta olan faaliyetler hakkında bilgiler vermiş; Ziraat Odamızın çiftçilere sunduğu imkanlar, süt fiyatları, mazot-gübre fiyatları ve tarlada çiftçinin yapmış olduğu ekim-dikim maaliyetinin düşürülmesi hususunda açıklamalarda bulunmuştur. Başkan ÖZEL ayrıca bölgede yetişen önemli tarım ürünleri hakkında bilgilendirme yapmış ve bunların öneminin anlaşılması, gerekli desteklerin yapılması ve tarımın sürdürülebilir olması konusundaki düşüncellerini paylaşmıştır.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet DAVUTOĞLU, Gelecek Partisi Burdur İl Başkanı Eşref URAL ve beraberindeki misafirlere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.