GENÇ ADAM EVİNİN ÖNÜNDE ÖLÜ BULUNDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.12.2022 - 11:18, Güncelleme: 01.12.2022 - 12:27
 

GENÇ ADAM EVİNİN ÖNÜNDE ÖLÜ BULUNDU

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Karaaliler Köyünde Gökhan Tombak (38) evinin önünde ölü bulundu.
Olay bu gece saat 01:00 saralarında meydana geldi. Yakınları tarafından evinin önüde silahla vurulmuş şekilde bulundu. İhbar üzerine Karaaliler köyüne ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede Gökhan Tombak’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Gökhan Tombak’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken Tombak’ın evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi.  
Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Karaaliler Köyünde Gökhan Tombak (38) evinin önünde ölü bulundu.

Olay bu gece saat 01:00 saralarında meydana geldi. Yakınları tarafından evinin önüde silahla vurulmuş şekilde bulundu. İhbar üzerine Karaaliler köyüne ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede Gökhan Tombak’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Gökhan Tombak’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken Tombak’ın evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.