Genç barmen kazada öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.08.2022 - 11:33, Güncelleme: 11.08.2022 - 13:03
 

Genç barmen kazada öldü

Genç barmen kazada öldü
ANTALYA'nın Serik ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı barmen Münir Yıldırım Geçit (19) yaşamını yitirdi. Olay, Kadriye Mahallesi Dikmen-Kadriye karayolu üzerinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Bir eğlence mekanından çıkan Münir Yıldırım Geçit, yoldan karşıya geçmek istediği sırada Y.Ö. idaresindeki 07 AGD 307 plakalı otomobil çarptı. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Münir Yıldırım Geçit'in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Geçit'in cenazesi cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Otomobil sürücüsü Y.Ö. polis tarafından gözaltına alındı. Münir Yıldırım Geçit'in 5 yıldızlı bir otelde barmen olarak çalıştığı belirtildi. Kazadan önce eğlence mekanına gelen Münir Yıldırım Geçit'in görgü tanıklarına kız arkadaşından ayrıldığını, ölmek istediğini, çok kötü durumda olduğunu söylediği, mekandan ayrıldıktan kısa süre sonra da kazanın meydana geldiği belirtildi. FOTOĞRAFLI  
Genç barmen kazada öldü

ANTALYA'nın Serik ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı barmen Münir Yıldırım Geçit (19) yaşamını yitirdi.

Olay, Kadriye Mahallesi Dikmen-Kadriye karayolu üzerinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Bir eğlence mekanından çıkan Münir Yıldırım Geçit, yoldan karşıya geçmek istediği sırada Y.Ö. idaresindeki 07 AGD 307 plakalı otomobil çarptı. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Münir Yıldırım Geçit'in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Geçit'in cenazesi cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Otomobil sürücüsü Y.Ö. polis tarafından gözaltına alındı.
Münir Yıldırım Geçit'in 5 yıldızlı bir otelde barmen olarak çalıştığı belirtildi. Kazadan önce eğlence mekanına gelen Münir Yıldırım Geçit'in görgü tanıklarına kız arkadaşından ayrıldığını, ölmek istediğini, çok kötü durumda olduğunu söylediği, mekandan ayrıldıktan kısa süre sonra da kazanın meydana geldiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.