Göl manzaralı lavanta bahçesi hayran bırakıyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.07.2022 - 10:39, Güncelleme: 05.07.2022 - 11:00
 

Göl manzaralı lavanta bahçesi hayran bırakıyor

Göl manzaralı lavanta bahçesi hayran bırakıyor
 BURDUR'daki Lisinia Doğal Yaşam Merkezi'nde bulunan Burdur Gölü manzaralı lavanta bahçesi görenleri hayran bırakıyor. Burdur'un Karakent köyü yakınlarında bulunan Lisinia Doğal Yaşam Merkezi'nin yanında bulunan Burdur Gölü manzaralı lavanta bahçesinde açan lavantalar, Burdur Gölü manzarası ile eşsiz bir güzellik oluşturuyor. Vatandaşlar mor, beyaz ve mavi renklerin armonisinde doyumsuz vakit geçiriyor. Isparta'dan gelen İlhan Kaya, "İlk defa buraya geldim. O kadar harika bir manzara. Yeşil bir tarafta, mavi bir tarafta ikisinin ortasında lavanta bahçeleri. Kokusu zaten yaklaştığınız zaman burnunuza çalınmaya başlıyor. Herkesin gelip görmesinde bence fayda var. Burası doğa değil aslında doğanın sanata dönüşmüş hali desek doğru olur. Çünkü her baktığınız yer aslında bir resim tablosunu andırıyor" dedi. FOTOĞRAFLI  
Göl manzaralı lavanta bahçesi hayran bırakıyor

 BURDUR'daki Lisinia Doğal Yaşam Merkezi'nde bulunan Burdur Gölü manzaralı lavanta bahçesi görenleri hayran bırakıyor.

Burdur'un Karakent köyü yakınlarında bulunan Lisinia Doğal Yaşam Merkezi'nin yanında bulunan Burdur Gölü manzaralı lavanta bahçesinde açan lavantalar, Burdur Gölü manzarası ile eşsiz bir güzellik oluşturuyor. Vatandaşlar mor, beyaz ve mavi renklerin armonisinde doyumsuz vakit geçiriyor.

Isparta'dan gelen İlhan Kaya, "İlk defa buraya geldim. O kadar harika bir manzara. Yeşil bir tarafta, mavi bir tarafta ikisinin ortasında lavanta bahçeleri. Kokusu zaten yaklaştığınız zaman burnunuza çalınmaya başlıyor. Herkesin gelip görmesinde bence fayda var. Burası doğa değil aslında doğanın sanata dönüşmüş hali desek doğru olur. Çünkü her baktığınız yer aslında bir resim tablosunu andırıyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.