Grekoromen şampiyonu Kepez

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.02.2023 - 13:18, Güncelleme: 01.02.2023 - 13:19
 

Grekoromen şampiyonu Kepez

Grekoromen şampiyonu Kepez
    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Şampiyonası'nda 16 grekoromen ve 1 serbestte altın madalya kazanan Kepez'in güreşçileri, Türkiye şampiyonalarına göz kırpıyor. Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün güreş takımı, Antalya Şampiyonası'nda 16'sı grekoromen ve 1 serbestte altın madalya kazandı. Kulübün güreş kategorisini 2016 yılının Aralık ayında başlatan antrenör Meral Kaya'nın öğrencileri, minik, yıldız ve genç kategorilerinde toplam 17 altın, 11 gümüş, 13 bronz olmak üzere toplam 41 madalya kazandı. Kepez'in alt yapısından yetişen çocuklar, Döşemealtı Spor Salonu'ndaki şampiyonada gelecek için umut verdi. Hem serbest hem de grekoromende Şafak Damar altın madalya alırken, Yüksel Ateş ile Ramazan Kürşat Fidan grekoromende altın, serbestte gümüş madalya kazandı. Kepez'i başarılı bir şekilde temsil eden sporcularını tebrik eden antrenör Kaya, "Pehlivanlarımız ile destekçisi olan ailelerini kutluyorum. Spora hizmet, vatana hizmet mantalitesi ile çalışmalara devam edeceğiz" dedi.(DHA) FOTOĞRAFLI    
Grekoromen şampiyonu Kepez

 

 

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Şampiyonası'nda 16 grekoromen ve 1 serbestte altın madalya kazanan Kepez'in güreşçileri, Türkiye şampiyonalarına göz kırpıyor.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün güreş takımı, Antalya Şampiyonası'nda 16'sı grekoromen ve 1 serbestte altın madalya kazandı. Kulübün güreş kategorisini 2016 yılının Aralık ayında başlatan antrenör Meral Kaya'nın öğrencileri, minik, yıldız ve genç kategorilerinde toplam 17 altın, 11 gümüş, 13 bronz olmak üzere toplam 41 madalya kazandı. Kepez'in alt yapısından yetişen çocuklar, Döşemealtı Spor Salonu'ndaki şampiyonada gelecek için umut verdi. Hem serbest hem de grekoromende Şafak Damar altın madalya alırken, Yüksel Ateş ile Ramazan Kürşat Fidan grekoromende altın, serbestte gümüş madalya kazandı. Kepez'i başarılı bir şekilde temsil eden sporcularını tebrik eden antrenör Kaya, "Pehlivanlarımız ile destekçisi olan ailelerini kutluyorum. Spora hizmet, vatana hizmet mantalitesi ile çalışmalara devam edeceğiz" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.