Güzeller önce at bindi, sonra zirveye çıktı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.06.2022 - 13:51, Güncelleme: 20.06.2022 - 09:01
 

Güzeller önce at bindi, sonra zirveye çıktı

Güzeller önce at bindi, sonra zirveye çıktı
BU yıl ikincisi düzenlenecek olan Miss Cappadocia Güzellik Yarışması için Antalya'da kampta olan kraliçe adayları, Kemer ilçesinde binicilik eğitimi aldı. Güzeller daha sonra 2365 metrelik Tahtalı Dağı'nın zirvesine çıktı. Miss Cappadocia Güzellik Yarışması için Antalya'nın Serik ilçesinde kampta olan 33 ülke güzeli kampta hazırlıklarını tamamlamalarının ardından aktiviteler kapsamında Kemer ilçesi Kuzdere Mahallesi'nde bulunan bir at çiftliğini ziyaret ederek at bindi. Daha önce ata binmeyenler ise işletmede bulunan tecrübeli eğitmenlerden binicilik eğitimi aldı. Eğlenceli dakikalar geçiren güzeller bol bol video ve fotoğraf çekerek sosyal medya sayfalarından paylaşımlar yaptı. Tesisin Genel Müdürü Gülbahar Çalım, "Bugün tesisimizde 33 ülke güzeline ev sahipliği yaptık. İçlerinde daha önce hiç at biniciliği deneyimi olmayan kızlarımız vardı. Tabii tesisimizde deneyimli, tecrübeli antrenörlerimiz eşliğinde eğitimleri verildi. Keyifli bir ev sahipliği yaptık" dedi. Yarışma direktörü Yulia Pavlikova da "33 ülkeden güzellerimizle Kemer'e geldik. Bazı güzellerimiz ilk defa at binme şansı yakaladı ve inanın bunu çok beğendik. Yakında 24 Haziran'da Kapadokya'da finalde görüşmek üzere" dedi. GÜZELLER KEMER'İ KUŞBAKIŞI GÖRME İMKANI BULDU Güzeller, at çiftliğinin ardından Antalya'nın en yüksek noktalarından 2365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'nın zirvesine çıktı. Teleferikle Tahtalı'nın zirvesine çıkarken yükseklikten dolayı bazı kraliçe adayları korku yaşarken zirveye çıktıklarında ise Kemer'i kuşbakışı görme imkanını buldu. Adrenalin tutkunları için zirveye kurulan mancınık deneyimini yaşayan güzeller, eğlenceli dakikalar yaşadı. Güzeller, Kemer'deki gezilerinin ardından Nevşehir'e hareket etti. Kraliçe adayları 24 Haziran akşamı peri bacalarının ortasında yer alan Perili Ozanlar Vadisi'nde jüri karşısına çıkacak. FOTOĞRAFLI  
Güzeller önce at bindi, sonra zirveye çıktı

BU yıl ikincisi düzenlenecek olan Miss Cappadocia Güzellik Yarışması için Antalya'da kampta olan kraliçe adayları, Kemer ilçesinde binicilik eğitimi aldı. Güzeller daha sonra 2365 metrelik Tahtalı Dağı'nın zirvesine çıktı.

Miss Cappadocia Güzellik Yarışması için Antalya'nın Serik ilçesinde kampta olan 33 ülke güzeli kampta hazırlıklarını tamamlamalarının ardından aktiviteler kapsamında Kemer ilçesi Kuzdere Mahallesi'nde bulunan bir at çiftliğini ziyaret ederek at bindi. Daha önce ata binmeyenler ise işletmede bulunan tecrübeli eğitmenlerden binicilik eğitimi aldı. Eğlenceli dakikalar geçiren güzeller bol bol video ve fotoğraf çekerek sosyal medya sayfalarından paylaşımlar yaptı.

Tesisin Genel Müdürü Gülbahar Çalım, "Bugün tesisimizde 33 ülke güzeline ev sahipliği yaptık. İçlerinde daha önce hiç at biniciliği deneyimi olmayan kızlarımız vardı. Tabii tesisimizde deneyimli, tecrübeli antrenörlerimiz eşliğinde eğitimleri verildi. Keyifli bir ev sahipliği yaptık" dedi.

Yarışma direktörü Yulia Pavlikova da "33 ülkeden güzellerimizle Kemer'e geldik. Bazı güzellerimiz ilk defa at binme şansı yakaladı ve inanın bunu çok beğendik. Yakında 24 Haziran'da Kapadokya'da finalde görüşmek üzere" dedi.

GÜZELLER KEMER'İ KUŞBAKIŞI GÖRME İMKANI BULDU

Güzeller, at çiftliğinin ardından Antalya'nın en yüksek noktalarından 2365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'nın zirvesine çıktı. Teleferikle Tahtalı'nın zirvesine çıkarken yükseklikten dolayı bazı kraliçe adayları korku yaşarken zirveye çıktıklarında ise Kemer'i kuşbakışı görme imkanını buldu. Adrenalin tutkunları için zirveye kurulan mancınık deneyimini yaşayan güzeller, eğlenceli dakikalar yaşadı.

Güzeller, Kemer'deki gezilerinin ardından Nevşehir'e hareket etti. Kraliçe adayları 24 Haziran akşamı peri bacalarının ortasında yer alan Perili Ozanlar Vadisi'nde jüri karşısına çıkacak.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.