Hafif ticari araç dereye yuvarlandı: 2 ölü

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.04.2022 - 11:55, Güncelleme: 18.04.2022 - 12:25
 

Hafif ticari araç dereye yuvarlandı: 2 ölü

Hafif ticari araç dereye yuvarlandı: 2 ölü
TRABZON’un Dernekpazarı ilçesinde dereye yuvarlanan hafif ticari aracın sürücüsü İbrahim Şenocak (54) ile yanındaki Abdulvahap Gür (78) hayatını kaybetti. Kaza, dün ilçeye bağlı Akköse Mahallesi Karayemişlik mevkisinde meydana geldi. Of ilçesinde görevli sınıf öğretmeni İbrahim Şenocak’ın virajda kontrolünden çıkan hafif ticari araç, takla atarak dereye düştü. Kazada, Şenocak ile emekli öğretmen Abdulvahap Gür, yaşamını yitirdi. İhbarla bölgeye gelen AFAD, sağlık ve jandarma ekibinin yanı sıra çevredekilerin de çalışmasıyla cenazeler, dereden çıkarıldı. Şenocak ve Gür’ün iftar davetine gitmek için yola çıktıkları belirtildi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Hafif ticari araç dereye yuvarlandı: 2 ölü

TRABZON’un Dernekpazarı ilçesinde dereye yuvarlanan hafif ticari aracın sürücüsü İbrahim Şenocak (54) ile yanındaki Abdulvahap Gür (78) hayatını kaybetti.

Kaza, dün ilçeye bağlı Akköse Mahallesi Karayemişlik mevkisinde meydana geldi. Of ilçesinde görevli sınıf öğretmeni İbrahim Şenocak’ın virajda kontrolünden çıkan hafif ticari araç, takla atarak dereye düştü. Kazada, Şenocak ile emekli öğretmen Abdulvahap Gür, yaşamını yitirdi. İhbarla bölgeye gelen AFAD, sağlık ve jandarma ekibinin yanı sıra çevredekilerin de çalışmasıyla cenazeler, dereden çıkarıldı. Şenocak ve Gür’ün iftar davetine gitmek için yola çıktıkları belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.