HESAP TARTIŞMASI KANLI BİTTİ; 1 ÖLÜ 2 YARALI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.08.2022 - 01:20, Güncelleme: 09.08.2022 - 11:55
 

HESAP TARTIŞMASI KANLI BİTTİ; 1 ÖLÜ 2 YARALI

BURDUR’ un Bucak ilçesine bağlı Kestel köyünde dün gece bir restoranda çıkan hesap tartışmasında 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.
Olay dün gece saat 00:30 sıralarında  Bucak ilçesinin Kestel Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Antalya’dan Esat Kani (30) ile beraberinde B.A.K ve A.Ç Kestel köyünde alkollü restoranda yemek yediler. Yemek sonrası hesabı ödemek için kasaya giden Esat Kani ve arkadaşları hesap nedeniyle işletme sahibi Ş.Y ile tartışma yaşadılar. Tartışma sonrası Ş.Y av tüfeği ile Esat Kani ve beraberindeki B.A.K ve A.Ç ye av tüfeği ile ateş açtı. Av tüfeği ile vurulan Esat Kani olay yerinde can verirken B.A.K ve A.Ç yaralandı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürüldüler. Hayatı kaybeden Esat Kani jandarmanın olay yeri inceleme ve Bucak Cumhuriyet Savcılığının incelemesinden sonra otopsi için Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma kipleri olay bölgesinde sıkı tedbirler alırken, soruşturma devam ediyor.  
BURDUR’ un Bucak ilçesine bağlı Kestel köyünde dün gece bir restoranda çıkan hesap tartışmasında 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Olay dün gece saat 00:30 sıralarında  Bucak ilçesinin Kestel Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Antalya’dan Esat Kani (30) ile beraberinde B.A.K ve A.Ç Kestel köyünde alkollü restoranda yemek yediler. Yemek sonrası hesabı ödemek için kasaya giden Esat Kani ve arkadaşları hesap nedeniyle işletme sahibi Ş.Y ile tartışma yaşadılar. Tartışma sonrası Ş.Y av tüfeği ile Esat Kani ve beraberindeki B.A.K ve A.Ç ye av tüfeği ile ateş açtı. Av tüfeği ile vurulan Esat Kani olay yerinde can verirken B.A.K ve A.Ç yaralandı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinden sonra Bucak Devlet Hastanesine götürüldüler.

Hayatı kaybeden Esat Kani jandarmanın olay yeri inceleme ve Bucak Cumhuriyet Savcılığının incelemesinden sonra otopsi için Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma kipleri olay bölgesinde sıkı tedbirler alırken, soruşturma devam ediyor.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.