İbrahim Tatlıses, Bodrum’da trafik kazasında yaralandı (2)- Yeniden

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.08.2022 - 13:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 13:36
 

İbrahim Tatlıses, Bodrum’da trafik kazasında yaralandı (2)- Yeniden

İbrahim Tatlıses, Bodrum’da trafik kazasında yaralandı (2)- Yeniden
 MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde türkücü İbrahim Talıses’in içinde bulunduğu minibüs, karşı yönden gelen kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından şarampole yuvarlanan araçta sıkışan İbrahim Tatlıses, ekiplerin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. Bilinci açık olduğu belirtilen Tatlıses ile 4 yaralı, hastanede tedaviye alındı. Bodrum ilçesi Yalıkavak yolu üzerinde bugün saat 10.30 sıralarında İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu panelvan tipi minibüs ile karşı yönden gelen kamyon, kafa kafaya çarpıştı. Savrulan araçlar, şarampole yuvarlandı, minibüs alev aldı. Yardıma koşan çevredekilerin müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü. Kazada İbrahim Tatlıses ile koruması, şoföre ve arkadaşı ile kamyon şoförü yaralandı. ARACIN ÇEVRESİNE ÇARŞAF GERİLDİ İhbar üzerine kaza yerine, itfaiye, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, araçta sıkışan İbrahim Tatlıses ile 2 yaralıyı kurtarmak için çalışma başlattı. İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu araç, önce vinç ile önce şarampolden çıkarıldı. Basın mensuplarının görüntü almasını istemeyen yakınlarının talebi üzerine zabıta ekipleri, aracın çevresine çarşaf gerdi. TATLISES’İN BİLİNCİ AÇIK Ekiplerin uzun uğraşları sonucu özel aparatlarla aracın kapısı söküldü. Önce, diğer 2 yaralı çıkarıldı, ardından İbrahim Tatlıses kurtarıldı. Tatlıses, sedyeye alınıp, hazır bekleyen ambulansa taşındı. Yaralılar, Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık olduğu belirtildi. SAHNEYE ÇIKACAĞI RESTORANA GİDİYORDU İbrahim Taltlıses’in akşam saatlerinde Yalıkavak'ta sahneye çıkacağı restorana giderken kazanın yaşandığı ifade edildi. Kaza sırasında İdo Tatlıses’in de cipiyle minibüsün önünde ilerlediği bildirildi. FOTOĞRAFLI  
İbrahim Tatlıses, Bodrum’da trafik kazasında yaralandı (2)- Yeniden

 MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde türkücü İbrahim Talıses’in içinde bulunduğu minibüs, karşı yönden gelen kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından şarampole yuvarlanan araçta sıkışan İbrahim Tatlıses, ekiplerin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. Bilinci açık olduğu belirtilen Tatlıses ile 4 yaralı, hastanede tedaviye alındı.

Bodrum ilçesi Yalıkavak yolu üzerinde bugün saat 10.30 sıralarında İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu panelvan tipi minibüs ile karşı yönden gelen kamyon, kafa kafaya çarpıştı. Savrulan araçlar, şarampole yuvarlandı, minibüs alev aldı. Yardıma koşan çevredekilerin müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü. Kazada İbrahim Tatlıses ile koruması, şoföre ve arkadaşı ile kamyon şoförü yaralandı.
ARACIN ÇEVRESİNE ÇARŞAF GERİLDİ
İhbar üzerine kaza yerine, itfaiye, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, araçta sıkışan İbrahim Tatlıses ile 2 yaralıyı kurtarmak için çalışma başlattı. İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu araç, önce vinç ile önce şarampolden çıkarıldı. Basın mensuplarının görüntü almasını istemeyen yakınlarının talebi üzerine zabıta ekipleri, aracın çevresine çarşaf gerdi.
TATLISES’İN BİLİNCİ AÇIK
Ekiplerin uzun uğraşları sonucu özel aparatlarla aracın kapısı söküldü. Önce, diğer 2 yaralı çıkarıldı, ardından İbrahim Tatlıses kurtarıldı. Tatlıses, sedyeye alınıp, hazır bekleyen ambulansa taşındı. Yaralılar, Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık olduğu belirtildi.
SAHNEYE ÇIKACAĞI RESTORANA GİDİYORDU
İbrahim Taltlıses’in akşam saatlerinde Yalıkavak'ta sahneye çıkacağı restorana giderken kazanın yaşandığı ifade edildi. Kaza sırasında İdo Tatlıses’in de cipiyle minibüsün önünde ilerlediği bildirildi.

FOTOĞRAFLI

 

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.