İhsaniye'de sağanak zarara neden oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.06.2022 - 10:32, Güncelleme: 17.06.2022 - 10:32
 

İhsaniye'de sağanak zarara neden oldu

İhsaniye'de sağanak zarara neden oldu
  Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın İhsaniye ilçesinde sağanak nedeniyle bir ev göçerken, tarım arazilerinde hasar oluştu. Tarım arazilerinde mahsur kalan 15 kişi ise ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı. Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken sürücüler trafikte ilerleyemedi. İhsaniye ilçesinde sağanağın oluşturduğu sel nedeniyle bazı köylerde tarım arazilerinde su baskınları kaynaklı hasarlar oluştu. Ayazini'nde sel nedeniyle köydeki bir evin göçtüğü ve tarım arazilerinde mahsur kalanlar için bölgeye sağlık, AFAD, jandarma, İl Özel İdare, Afyonkarahisar Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) ekipleri ile çok sayıda iş makinesi sevk edildi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Ayazini köyüne giderek muhtarlık binasında oluşturulan kriz masasında koordinasyon sağlayarak bölgedeki arazilerde mahsur kalan 15 kişinin kurtarılması için çalışmaları kontrol etti. İhsaniye Kaymakamlığı, AFAD İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri köyde hasar tespit çalışmalarına başlarken AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da bölgede inceleme yaptı. FOTOĞRAFLI
İhsaniye'de sağanak zarara neden oldu

 

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın İhsaniye ilçesinde sağanak nedeniyle bir ev göçerken, tarım arazilerinde hasar oluştu. Tarım arazilerinde mahsur kalan 15 kişi ise ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken sürücüler trafikte ilerleyemedi. İhsaniye ilçesinde sağanağın oluşturduğu sel nedeniyle bazı köylerde tarım arazilerinde su baskınları kaynaklı hasarlar oluştu. Ayazini'nde sel nedeniyle köydeki bir evin göçtüğü ve tarım arazilerinde mahsur kalanlar için bölgeye sağlık, AFAD, jandarma, İl Özel İdare, Afyonkarahisar Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) ekipleri ile çok sayıda iş makinesi sevk edildi.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Ayazini köyüne giderek muhtarlık binasında oluşturulan kriz masasında koordinasyon sağlayarak bölgedeki arazilerde mahsur kalan 15 kişinin kurtarılması için çalışmaları kontrol etti.

İhsaniye Kaymakamlığı, AFAD İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri köyde hasar tespit çalışmalarına başlarken AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da bölgede inceleme yaptı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.