İmzalar kız öğrenciler için atıldı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.09.2022 - 09:08, Güncelleme: 27.09.2022 - 09:08
 

İmzalar kız öğrenciler için atıldı

Burdur Belediyesi 150 öğrencilik pansiyon için bina kira sözleşmemişi imzaladı
Burdur Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcı Hasan Duygulu, Ruhsat ve Denetim Müdürü Özlem Kırcı, Kazım Aksöz ve eşi Birsen Aksöz katıldı.   İmza sonrası açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Bugün 150 öğrencilik pansiyon için bina kira sözleşmemizi imzaladık. Burdur’umuza eğitim ve öğretim için gelen evlatlarımızın sıcacık pansiyonunuzda rahatça ders çalışabilecekleri ortamı çok kısa bir süre içinde hazırlamış olacağız hayırlı olsun. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz https://www.burdur.bel.tr/yurt-basvuru/ adresinden yapabilirler” dedi.
Burdur Belediyesi 150 öğrencilik pansiyon için bina kira sözleşmemişi imzaladı

Burdur Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcı Hasan Duygulu, Ruhsat ve Denetim Müdürü Özlem Kırcı, Kazım Aksöz ve eşi Birsen Aksöz katıldı.

 

İmza sonrası açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Bugün 150 öğrencilik pansiyon için bina kira sözleşmemizi imzaladık. Burdur’umuza eğitim ve öğretim için gelen evlatlarımızın sıcacık pansiyonunuzda rahatça ders çalışabilecekleri ortamı çok kısa bir süre içinde hazırlamış olacağız hayırlı olsun. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz https://www.burdur.bel.tr/yurt-basvuru/ adresinden yapabilirler” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.