Almanya'da yangında ölen anne ve 3 çocuğu Bodrum'da toprağa verildi

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.03.2022 - 15:30, Güncelleme: 10.03.2022 - 15:51
 

Almanya'da yangında ölen anne ve 3 çocuğu Bodrum'da toprağa verildi

Almanya'da yangında ölen anne ve 3 çocuğu Bodrum'da toprağa verildi
 ALMANYA'nın Karlsruhe kentinde evde çıkan yangında yaşamını yitiren Ebru Turan Sollwedel (42) ve çocukları Carlo Ege (8) ile ikiz olan Oğuzcan (6) ve Yavuzcan Turan (6) Bodrum'da toprağa verildi. Karlsruhe’nin Kraichtal kasabasında, Ebru Turan ve 3 çocuğunun yaşadığı evde, 2 Mart'ta yangın çıktı. Yangında Ebru Turan Sollwedel ile ikiz çocukları Oğuzcan ve Yavuzcan ve Carlo Ege Turan yaşamını yitirdi. Ebru Turan Sollwedel ve çocuklarının cenazeleri, Almanya’daki işlemlerinin ardından bugün Muğla'nın Bodrum ilçesine getirildi. Anne ve 3 çocuğu, Gündoğan Mezarlığı'nda yakınları ve bölge halkı tarafından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Bu arada, ailenin eve yeni taşındığı ve tadilat yaptığı öğrenilirken, ilk incelemeye göre kundaklama ihtimalinin bulunmadığı bildirildi. (DHA)    
Almanya'da yangında ölen anne ve 3 çocuğu Bodrum'da toprağa verildi

 ALMANYA'nın Karlsruhe kentinde evde çıkan yangında yaşamını yitiren Ebru Turan Sollwedel (42) ve çocukları Carlo Ege (8) ile ikiz olan Oğuzcan (6) ve Yavuzcan Turan (6) Bodrum'da toprağa verildi.

Karlsruhe’nin Kraichtal kasabasında, Ebru Turan ve 3 çocuğunun yaşadığı evde, 2 Mart'ta yangın çıktı. Yangında Ebru Turan Sollwedel ile ikiz çocukları Oğuzcan ve Yavuzcan ve Carlo Ege Turan yaşamını yitirdi. Ebru Turan Sollwedel ve çocuklarının cenazeleri, Almanya’daki işlemlerinin ardından bugün Muğla'nın Bodrum ilçesine getirildi. Anne ve 3 çocuğu, Gündoğan Mezarlığı'nda yakınları ve bölge halkı tarafından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Bu arada, ailenin eve yeni taşındığı ve tadilat yaptığı öğrenilirken, ilk incelemeye göre kundaklama ihtimalinin bulunmadığı bildirildi. (DHA)

 

 

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.