Atatürk Anıtı yeni yerine taşınmaya başladı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 12.03.2022 - 22:23, Güncelleme: 12.03.2022 - 22:23
 

Atatürk Anıtı yeni yerine taşınmaya başladı

Burdur gündemini meşgul eden Atatürk Anıtının, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in girişimleri sonucunda yeni yerine taşınmaya başlandı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Cumhuriyet Meydanı yenileme çalışmalarımızda artık yavaşa yavaş sona geliyoruz. Uzun süredir Burdur gündemini meşgul eden anıtın taşınması ile ilgili bir takım yapılan girişimler sonucunda artık anıtın taşınması ile ilgili eylemimizi gerçekleştiriyoruz. Süleyman Demirel Üniversitesinden 2 Akademisyen hocamız gözetiminde anıtlar büyük bir titizlik ile yeni düzenlediğimiz kaide alanına bugünden itibaren sökülüp taşınmaya başladı. Eğer bir aksilik olmaz ise birkaç gün içerisinde yeni yerinde anıtlarımızı sergileyip bu kaideyi de ortadan kaldıracağız. Cumhuriyet Meydanınızın istediğimiz güzel ve geniş görüntüsü ile Burdur halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi.   Çalışmaları incelemede CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ve partililer yer aldı  
Burdur gündemini meşgul eden Atatürk Anıtının, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in girişimleri sonucunda yeni yerine taşınmaya başlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Cumhuriyet Meydanı yenileme çalışmalarımızda artık yavaşa yavaş sona geliyoruz. Uzun süredir Burdur gündemini meşgul eden anıtın taşınması ile ilgili bir takım yapılan girişimler sonucunda artık anıtın taşınması ile ilgili eylemimizi gerçekleştiriyoruz. Süleyman Demirel Üniversitesinden 2 Akademisyen hocamız gözetiminde anıtlar büyük bir titizlik ile yeni düzenlediğimiz kaide alanına bugünden itibaren sökülüp taşınmaya başladı. Eğer bir aksilik olmaz ise birkaç gün içerisinde yeni yerinde anıtlarımızı sergileyip bu kaideyi de ortadan kaldıracağız. Cumhuriyet Meydanınızın istediğimiz güzel ve geniş görüntüsü ile Burdur halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi.

 

Çalışmaları incelemede CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ve partililer yer aldı

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.