AÜ Tıp Fakültesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.03.2022 - 16:58, Güncelleme: 14.03.2022 - 17:10
 

AÜ Tıp Fakültesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı

AÜ Tıp Fakültesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı
    ANTALYA,(DHA) - AKDENİZ Üniversitesi'nde (AÜ) 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerle kutlandı. Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle AÜ Hastanesi'ni ziyaret ederken, Tıp Fakültesi tarafından ise açık alanda kutlama töreni düzenlendi. Etkinliğe AÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Cengiz Toker, AÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve akademisyenler katıldı. Tıp fakültesi öğrencilerinin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte geleneksel olarak tavuklu pilav ikramı yapıldı. Ardından yine Tıp Fakültesi öğrencilerinden oluşan müzik grubunun konseriyle kutlamalar devam etti. REKTÖR ÖZKAN'DAN KUTLAMA AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan da üniversitede görev yapan hekimler ve geleceğin hekimleri öğrenciler başta olmak üzere tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Bu kutsal mesleğin bir parçası olmaktan gurur duyduğunun altını çizen Rektör Prof. Dr. Özkan, "Yine tarih boyunca pek çok amansız hastalığa çare bulmuş, çalışmaları için kendi sağlığını tehlikeye atmış, buluşlarıyla tıp biliminde çığır açmış tüm bilim insanlarımızı minnetle anıyorum. Sağlık alanında bir marka haline gelen üniversitemize çalışmalarıyla katkı sağlayan değerli doktorlarımıza, tıp fakültemizde geleceğin hekimlerini yetiştiren kıymetli hocalarımıza ve fedakâr tüm sağlık çalışanlarımıza da yürekten teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. FOTOĞRAFLI      
AÜ Tıp Fakültesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı

 

 

ANTALYA,(DHA) - AKDENİZ Üniversitesi'nde (AÜ) 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerle kutlandı. Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle AÜ Hastanesi'ni ziyaret ederken, Tıp Fakültesi tarafından ise açık alanda kutlama töreni düzenlendi.

Etkinliğe AÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Cengiz Toker, AÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve akademisyenler katıldı. Tıp fakültesi öğrencilerinin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte geleneksel olarak tavuklu pilav ikramı yapıldı. Ardından yine Tıp Fakültesi öğrencilerinden oluşan müzik grubunun konseriyle kutlamalar devam etti.

REKTÖR ÖZKAN'DAN KUTLAMA

AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan da üniversitede görev yapan hekimler ve geleceğin hekimleri öğrenciler başta olmak üzere tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Bu kutsal mesleğin bir parçası olmaktan gurur duyduğunun altını çizen Rektör Prof. Dr. Özkan, "Yine tarih boyunca pek çok amansız hastalığa çare bulmuş, çalışmaları için kendi sağlığını tehlikeye atmış, buluşlarıyla tıp biliminde çığır açmış tüm bilim insanlarımızı minnetle anıyorum. Sağlık alanında bir marka haline gelen üniversitemize çalışmalarıyla katkı sağlayan değerli doktorlarımıza, tıp fakültemizde geleceğin hekimlerini yetiştiren kıymetli hocalarımıza ve fedakâr tüm sağlık çalışanlarımıza da yürekten teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.