Özbekistan Ankara Büyükelçisi Isparta'da

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.03.2022 - 17:14, Güncelleme: 14.03.2022 - 17:20
 

Özbekistan Ankara Büyükelçisi Isparta'da

Özbekistan Ankara Büyükelçisi Isparta'da
 BİR dizi temasta bulunmak üzere Isparta'ya gelen Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Alişer Azamhocayev, Vali Ömer Seymenoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak şeref defterini imzalayan Büyükelçi Azamhocayev, daha sonra valilik makamına geçerek Vali Seymenoğlu ile bir süre görüştü. Görüşmede Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Şahlan da hazır bulundu. Vali Seymenoğlu, Büyükelçi Azamhocayev'i güller ve göller diyarı Isparta'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretin Özbekistan ile Isparta arasında başta ekonomik faaliyetlerin artırılması olmak üzere, kültürel ilişkilerin de yoğunlaştırılmasına vesile olmasını temenni ettiğini söyledi. Gösterdiği misafirperverlikten dolayı Vali Seymenoğlu'na teşekkürlerini ileten Büyükelçi Azamhocayev, Isparta ile ilişkilerinin gelişerek daha da artacağına inancını ifade etti.    
Özbekistan Ankara Büyükelçisi Isparta'da

 BİR dizi temasta bulunmak üzere Isparta'ya gelen Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Alişer Azamhocayev, Vali Ömer Seymenoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak şeref defterini imzalayan Büyükelçi Azamhocayev, daha sonra valilik makamına geçerek Vali Seymenoğlu ile bir süre görüştü. Görüşmede Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Şahlan da hazır bulundu.

Vali Seymenoğlu, Büyükelçi Azamhocayev'i güller ve göller diyarı Isparta'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretin Özbekistan ile Isparta arasında başta ekonomik faaliyetlerin artırılması olmak üzere, kültürel ilişkilerin de yoğunlaştırılmasına vesile olmasını temenni ettiğini söyledi. Gösterdiği misafirperverlikten dolayı Vali Seymenoğlu'na teşekkürlerini ileten Büyükelçi Azamhocayev, Isparta ile ilişkilerinin gelişerek daha da artacağına inancını ifade etti.

 

 

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.