Milletvekili Yasin Uğur' un 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.03.2022 - 14:13, Güncelleme: 17.03.2022 - 14:13
 

Milletvekili Yasin Uğur' un 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama mesajı

Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “Milli mücadele ruhunun ilk meşalelerinin yakıldığı Çanakkale Zaferi'nden 107 yıl sonra da aynı inanç ve kararlılıkla bugünümüze, geleceğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Vatanı, milleti ve kutsal değerlerini korumak için savaşarak bu uğurda canını vermiş aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum.”
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “ 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında,  “Çanakkale Zaferi,  bağımsızlık için verilen başarılı bir mücadele olmasının yanı sıra Türk Milleti'nin dayanışmasının, birlik ve beraberliğinin de simgesidir. Çanakkale ruhu göstermiştir ki; Dünyada bu onurlu, necip milletin var oluş iradesini kıracak hiç bir güç yoktur. Namusu bildiği vatanının ve milletinin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını vermeyi göze alan yüz binlerce kahraman, tarihimizi gururla taçlandırmaktadır. Biz bu vatan toprakları üzerinde büyük bir emanete sahip olan nesiliz. Milletimiz, bütün imkânsızlıklar ve olumsuzluklara rağmen, sahip olduğu vatan sevgisi ile bir destan yazmıştır. Vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, bu milletin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. İnanıyorum ki, tarihimizdeki aynı ruh ve beraberlik sonsuza kadar sürecektir.  Aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu toprakları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhafaza etmek en kutsal görevlerimizdendir. Bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan şehitlerimizi asla unutmayacağız. Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bizlere mukaddes bir vatan olarak emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bütünlüğü için hayatını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.”
Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “Milli mücadele ruhunun ilk meşalelerinin yakıldığı Çanakkale Zaferi'nden 107 yıl sonra da aynı inanç ve kararlılıkla bugünümüze, geleceğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Vatanı, milleti ve kutsal değerlerini korumak için savaşarak bu uğurda canını vermiş aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum.”

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “ 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, 

“Çanakkale Zaferi,  bağımsızlık için verilen başarılı bir mücadele olmasının yanı sıra Türk Milleti'nin dayanışmasının, birlik ve beraberliğinin de simgesidir. Çanakkale ruhu göstermiştir ki; Dünyada bu onurlu, necip milletin var oluş iradesini kıracak hiç bir güç yoktur. Namusu bildiği vatanının ve milletinin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını vermeyi göze alan yüz binlerce kahraman, tarihimizi gururla taçlandırmaktadır.

Biz bu vatan toprakları üzerinde büyük bir emanete sahip olan nesiliz. Milletimiz, bütün imkânsızlıklar ve olumsuzluklara rağmen, sahip olduğu vatan sevgisi ile bir destan yazmıştır. Vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, bu milletin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. İnanıyorum ki, tarihimizdeki aynı ruh ve beraberlik sonsuza kadar sürecektir. 

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu toprakları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhafaza etmek en kutsal görevlerimizdendir. Bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan şehitlerimizi asla unutmayacağız.

Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bizlere mukaddes bir vatan olarak emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bütünlüğü için hayatını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.”

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.