Meyve ağaçları budama kursu tamamlandı, 50 kursiyere belge verildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.03.2022 - 09:15, Güncelleme: 19.03.2022 - 09:15
 

Meyve ağaçları budama kursu tamamlandı, 50 kursiyere belge verildi

Meyve ağaçları budama kursu tamamlandı, 50 kursiyere belge verildi
Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Reyhanlı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü’nce açılan meyve ağaçları budama kursunu tamamlayan 50 kursiyere belgeleri verildi. Mevye yetiştiriciliğinin her yıl artttığı Amik Ovası’nda budama alanında duyulan ihtiyacın karşılanması için Reyhanlı HEM Müdürlüğü tarafından kurs açıldı. Meyve ağaçları budama kursunun tamamlayan 50 kursiyer, Kaymakam Yasin Öztürk, HEM Müdürü Mehmet Cemiloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ALİ Arslan ve İlçe Tarım Müdürü Kahraman Güner katıldığı törende belgelerini aldı. Yoğun talep üzerine açılan ve devam eden ikinci kursa ise 53 kursiyerin katıldığı belirtildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Meyve ağaçları budama kursu tamamlandı, 50 kursiyere belge verildi

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Reyhanlı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü’nce açılan meyve ağaçları budama kursunu tamamlayan 50 kursiyere belgeleri verildi.
Mevye yetiştiriciliğinin her yıl artttığı Amik Ovası’nda budama alanında duyulan ihtiyacın karşılanması için Reyhanlı HEM Müdürlüğü tarafından kurs açıldı. Meyve ağaçları budama kursunun tamamlayan 50 kursiyer, Kaymakam Yasin Öztürk, HEM Müdürü Mehmet Cemiloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ALİ Arslan ve İlçe Tarım Müdürü Kahraman Güner katıldığı törende belgelerini aldı. Yoğun talep üzerine açılan ve devam eden ikinci kursa ise 53 kursiyerin katıldığı belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.