Berberdeki silahlı saldırıda ölen Yasin, toprağa verildi

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.03.2022 - 13:19, Güncelleme: 23.03.2022 - 13:44
 

Berberdeki silahlı saldırıda ölen Yasin, toprağa verildi

Berberdeki silahlı saldırıda ölen Yasin, toprağa verildi
 GAZİANTEP'te, dün berberde tıraş olurken motosikletle gelen kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Yasin Demir (25) son yolculuğuna uğurlandı. Fırat Mahallesi’nde fabrika işçisi 2 arkadaşa, tıraş olmak için girdikleri berber dükkanında dün akşam saatlerinde motosikletle gelen kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı. Silahlı saldırıda Yasin Demir ve Muhammet Can, ağır yaralandı. Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yasin Demir, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti, Muhammet Can ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Yasin Demir'in cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Demir'in cenazesi daha sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verildi Polis, saldırganların kimliklerinin tespit edilerek, yakalanması için çalışmasını sürdürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Berberdeki silahlı saldırıda ölen Yasin, toprağa verildi

 GAZİANTEP'te, dün berberde tıraş olurken motosikletle gelen kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Yasin Demir (25) son yolculuğuna uğurlandı.

Fırat Mahallesi’nde fabrika işçisi 2 arkadaşa, tıraş olmak için girdikleri berber dükkanında dün akşam saatlerinde motosikletle gelen kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı. Silahlı saldırıda Yasin Demir ve Muhammet Can, ağır yaralandı. Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yasin Demir, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti, Muhammet Can ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Yasin Demir'in cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Demir'in cenazesi daha sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verildi
Polis, saldırganların kimliklerinin tespit edilerek, yakalanması için çalışmasını sürdürüyor. (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.