Kaymakam Korkmaz, engelli öğrencilerle buluştu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.03.2022 - 15:19, Güncelleme: 25.03.2022 - 15:47
 

Kaymakam Korkmaz, engelli öğrencilerle buluştu

Kaymakam Korkmaz, engelli öğrencilerle buluştu
GAZİANTEP’in Nurdağı İlçe Kaymakamı Sinan Korkmaz, düzenlenen etkinlikte özel çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Nurdağı’nda bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde düzenlenen etkinliğe Kaymakam Sinan Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerle birlikte sportif etkinliklere katılan ve başarılı öğrencilere madalya verip sohbet eden Kaymakam Korkmaz, "Bizlere düşen görev tüm engelli kardeşlerimize ulaşıp, çocuklarımızı eğitimle buluşturmaktır" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Kaymakam Korkmaz, engelli öğrencilerle buluştu

GAZİANTEP’in Nurdağı İlçe Kaymakamı Sinan Korkmaz, düzenlenen etkinlikte özel çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Nurdağı’nda bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde düzenlenen etkinliğe Kaymakam Sinan Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerle birlikte sportif etkinliklere katılan ve başarılı öğrencilere madalya verip sohbet eden Kaymakam Korkmaz, "Bizlere düşen görev tüm engelli kardeşlerimize ulaşıp, çocuklarımızı eğitimle buluşturmaktır" dedi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.