Erzincan'da yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü 33 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.03.2022 - 01:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 01:34
 

Erzincan'da yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü 33 yaralı

Erzincan'da yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü 33 yaralı
ERZİNCAN,(DHA)- Erzincan-Erzurum karayolunun Üzümlü ilçesi yakınlarında yolcu otobüsü devrildi. Kazada 1 kişi ölürken 33 kişinin yaralandığı bildirildi. Erzincan-Erzurum karayolunda yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 1 kişi öldü, 33 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastanelere sevk edildi.(DHA)  
Erzincan'da yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü 33 yaralı

ERZİNCAN,(DHA)- Erzincan-Erzurum karayolunun Üzümlü ilçesi yakınlarında yolcu otobüsü devrildi. Kazada 1 kişi ölürken 33 kişinin yaralandığı bildirildi.
Erzincan-Erzurum karayolunda yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 1 kişi öldü, 33 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastanelere sevk edildi.(DHA)
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.