Toprak, şampiyon oldu

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.03.2022 - 13:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 13:32
 

Toprak, şampiyon oldu

Toprak, şampiyon oldu
BURDURLU tenis sporcusu Toprak Erçin (12) Uluslararası Tenis Turnuvası'nda şampiyon oldu. İstanbul'da düzenlenen Tennis Europe Soul Cup U12 Turnuvası'nda ilk turda Kazakistanlı rakibini 6-0 ve 6-1, ikinci turda Belaruslu rakibini 6-0 ve 6-1, 3'üncü turda Bulgar rakibini 6-3 ve 6-2, çeyrek finalde Romanyalı rakibini 6-3 ve 6-2, yarı finalde Romanyalı rakibini 6-1 ve 6-2'lik setlerle yenerek finale çıkan Toprak Erçin Fransız Arman Duberuıl'i de 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenerek şampiyon oldu. Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kortlarında 2 yıldır antrenör Volkan Akın ile çalışan Toprak Erçin, yaş grubunda Türkiye sıralamasında 1 numaraya yükseldi. Toprak Erçin'in antrenörü Akın "Toprak, Toprak, ilk uluslararası şampiyonluk kupasını aldı. Kupayı ilimize ve ülkemize kazandırdı" dedi. FOTOĞRAFLI  
Toprak, şampiyon oldu

BURDURLU tenis sporcusu Toprak Erçin (12) Uluslararası Tenis Turnuvası'nda şampiyon oldu.

İstanbul'da düzenlenen Tennis Europe Soul Cup U12 Turnuvası'nda ilk turda Kazakistanlı rakibini 6-0 ve 6-1, ikinci turda Belaruslu rakibini 6-0 ve 6-1, 3'üncü turda Bulgar rakibini 6-3 ve 6-2, çeyrek finalde Romanyalı rakibini 6-3 ve 6-2, yarı finalde Romanyalı rakibini 6-1 ve 6-2'lik setlerle yenerek finale çıkan Toprak Erçin Fransız Arman Duberuıl'i de 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenerek şampiyon oldu.

Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kortlarında 2 yıldır antrenör Volkan Akın ile çalışan Toprak Erçin, yaş grubunda Türkiye sıralamasında 1 numaraya yükseldi. Toprak Erçin'in antrenörü Akın "Toprak, Toprak, ilk uluslararası şampiyonluk kupasını aldı. Kupayı ilimize ve ülkemize kazandırdı" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.