Kaymakam Özdemir, öğrencilerle kitap okudu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.03.2022 - 11:21, Güncelleme: 29.03.2022 - 11:21
 

Kaymakam Özdemir, öğrencilerle kitap okudu

Kaymakam Özdemir, öğrencilerle kitap okudu
  Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Kaymakam Resul Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, AHENK (Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma) Projesi kapsamında Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle kitap okuma etkinliğine katıldı. Sınıfları ziyaret eden Kaymakam Özdemir, öğrencilerle kitap okuyup, sohbet etti. Kaymakam Özdemir, "AHENK Projesi ile ilçemizin tüm paydaşları eğitime ve okullarımıza dokunacak. Okullarımızı yeniden canlandırarak gençlerimizin başarıya ulaşması noktasında katkı sunacağız. Okumayan bir toplum olmayacağız. Son yıllarda okuma oranlarında artışlar var. İnşallah bunu daha da arttıracağız. Okuyan ve iyi insanların olduğu bir toplum olmalıyız. Hep birlikte insan kalitesini eğitimde kaliteyi ve niteliği hep birlikte arttıracağız" dedi. FOTOĞRAFLI    
Kaymakam Özdemir, öğrencilerle kitap okudu

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Kaymakam Resul Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, AHENK (Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma) Projesi kapsamında Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle kitap okuma etkinliğine katıldı.

Sınıfları ziyaret eden Kaymakam Özdemir, öğrencilerle kitap okuyup, sohbet etti. Kaymakam Özdemir, "AHENK Projesi ile ilçemizin tüm paydaşları eğitime ve okullarımıza dokunacak. Okullarımızı yeniden canlandırarak gençlerimizin başarıya ulaşması noktasında katkı sunacağız. Okumayan bir toplum olmayacağız. Son yıllarda okuma oranlarında artışlar var. İnşallah bunu daha da arttıracağız. Okuyan ve iyi insanların olduğu bir toplum olmalıyız. Hep birlikte insan kalitesini eğitimde kaliteyi ve niteliği hep birlikte arttıracağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.