MEHMET AKİF MAHALLESİ’NDE 11 SOKAKTA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.03.2022 - 17:49, Güncelleme: 29.03.2022 - 17:49
 

MEHMET AKİF MAHALLESİ’NDE 11 SOKAKTA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bucak Mehmet Akif Mahallesi’nde su hatları yenileniyor. Birçok sokak kilit parkeye kavuşuyor.
Stadyum Caddesi ile Zafer Caddesi arasında kalan 11 sokakta daha önceden parseller arasında kalan su hatları yenileniyor.  Bucak Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yakından takip eden Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Hüseyin Dilek, çalışmaların hangi aşamada olduğu hakkında konuştu. 11 sokakta devam eden kilit parke çalışmaları ile vatandaşların daha rahat ulaşım sağlayacağını aktardı. 2432-2456 sokak arasında ilk olarak su hatlarının yenilendiğini, ardından kilit parke yapıldığını aktardı. Yaz aylarından Mehmet Akif Mahallesi’ne çocuk parkı da kazandırılacağını ifade eden Muhtar Dilek, çalışmalardan dolayı Bucak Belediyesi ekiplerine ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkür etti. Muhtar Hüseyin Dilek, “Toplamda 11 tane sokağımızda parke çalışması var. Aynı zamanda geçmişte parsellerin altında kalıp yol üzerinden geçmeyen su hattı yol üzerine çıkarılıyor ve yenileniyor. Bunun akabinde yol çalışması devam edecek. Bulunduğumuz bölgede de 2 tane park alanımız var. Başkanımızdan aldığımız söze göre bu yaz da bu park alanı yapılmış olacak. Mahallemizin geçmişten bu güne kadar en son işlem gören alanı burası. Uzun yıllardır çalışma yapılmamış. 11 tane sokağımız yenileniyor. Ayrıca Başkanımıza ve belediyedeki tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.      
Bucak Mehmet Akif Mahallesi’nde su hatları yenileniyor. Birçok sokak kilit parkeye kavuşuyor.

Stadyum Caddesi ile Zafer Caddesi arasında kalan 11 sokakta daha önceden parseller arasında kalan su hatları yenileniyor.  Bucak Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yakından takip eden Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Hüseyin Dilek, çalışmaların hangi aşamada olduğu hakkında konuştu. 11 sokakta devam eden kilit parke çalışmaları ile vatandaşların daha rahat ulaşım sağlayacağını aktardı. 2432-2456 sokak arasında ilk olarak su hatlarının yenilendiğini, ardından kilit parke yapıldığını aktardı. Yaz aylarından Mehmet Akif Mahallesi’ne çocuk parkı da kazandırılacağını ifade eden Muhtar Dilek, çalışmalardan dolayı Bucak Belediyesi ekiplerine ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkür etti.

Muhtar Hüseyin Dilek, “Toplamda 11 tane sokağımızda parke çalışması var. Aynı zamanda geçmişte parsellerin altında kalıp yol üzerinden geçmeyen su hattı yol üzerine çıkarılıyor ve yenileniyor. Bunun akabinde yol çalışması devam edecek. Bulunduğumuz bölgede de 2 tane park alanımız var. Başkanımızdan aldığımız söze göre bu yaz da bu park alanı yapılmış olacak. Mahallemizin geçmişten bu güne kadar en son işlem gören alanı burası. Uzun yıllardır çalışma yapılmamış. 11 tane sokağımız yenileniyor. Ayrıca Başkanımıza ve belediyedeki tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.