Otomobil evin çatısına uçtu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.03.2022 - 12:59, Güncelleme: 30.03.2022 - 13:19
 

Otomobil evin çatısına uçtu

Otomobil evin çatısına uçtu
 AMASYA’da yolun aşağısındaki evin çatısına uçup bahçeye devrilen otomobilin sürücüsü Yasin D. (32) yaralandı. Sürücü kaza yerinden kaçarken, evin çatısında hasar oluştu. Kaza, dün akşam saatlerinde İhsaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Yasin D. idaresindeki 05 AAR 819 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıkıp, 3 metre yükseklikten bir evin çatısına uçtu, ardından da bahçeye devrildi. Kazayı hafif sıyrıkla atlattığı belirtilen sürücü kaçtı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilin üzerine uçtuğu evde, kaza sırasında kimsenin bulunmadığı belirtildi. Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Otomobil ise vinçle bulunduğu yerden kaldırıldı. ‘EV ÇÖKTÜ ZANNETTİK’ ​Mahallede oturan Ferhat Tutak, kaza nedeniyle çıkan sese koştuklarını belirterek, “Peş peşe patlama gibi bir ses geldi. Kiremit kırıklarının patlama seslerini duyunca biz ev çöktü zannettik. Kadınların bağrışarak bölgeden kaçtıklarını gördük. Koşarak olay yerine geldiğimizde aracın yoldan uçarak evin çatısına çarptığını ve daha sonra bahçeye düştüğünü anladık. Olayı duyar duymaz geldik zaten aşağı yukarı bir dakika sonra olay yerindeydim. Sürücü yoktu, kaza sonrası kaçmış” dedi. (DHA)    
Otomobil evin çatısına uçtu

 AMASYA’da yolun aşağısındaki evin çatısına uçup bahçeye devrilen otomobilin sürücüsü Yasin D. (32) yaralandı. Sürücü kaza yerinden kaçarken, evin çatısında hasar oluştu.

Kaza, dün akşam saatlerinde İhsaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Yasin D. idaresindeki 05 AAR 819 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıkıp, 3 metre yükseklikten bir evin çatısına uçtu, ardından da bahçeye devrildi. Kazayı hafif sıyrıkla atlattığı belirtilen sürücü kaçtı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Otomobilin üzerine uçtuğu evde, kaza sırasında kimsenin bulunmadığı belirtildi. Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Otomobil ise vinçle bulunduğu yerden kaldırıldı.
‘EV ÇÖKTÜ ZANNETTİK’
​Mahallede oturan Ferhat Tutak, kaza nedeniyle çıkan sese koştuklarını belirterek, “Peş peşe patlama gibi bir ses geldi. Kiremit kırıklarının patlama seslerini duyunca biz ev çöktü zannettik. Kadınların bağrışarak bölgeden kaçtıklarını gördük. Koşarak olay yerine geldiğimizde aracın yoldan uçarak evin çatısına çarptığını ve daha sonra bahçeye düştüğünü anladık. Olayı duyar duymaz geldik zaten aşağı yukarı bir dakika sonra olay yerindeydim. Sürücü yoktu, kaza sonrası kaçmış” dedi. (DHA)

 

 

Amasya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.