Tefenni Belediyespor şampiyon

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.04.2022 - 11:59, Güncelleme: 04.04.2022 - 12:19
 

Tefenni Belediyespor şampiyon

Tefenni Belediyespor şampiyon
 BURDUR 1. Amatör Küme Play-Off Grubu'nda Tefenni Belediyespor şampiyonluğu kazandı. Burdur 1. Amatör Küme'de normal sezonu birinci sırada bitiren Tefenni Belediyespor play off grubunda maçların bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Play off grubunda lider Tefenni Belediyespor Burdur Gazi Atatürk Stadı'nda karşılaştığı Hacılar Gençlikspor'u 3-0 yenerek şampiyonluğu kutladı. Tefenni Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) katılabilmek için BAL'da Burdur'u temsil eden Bucak Belediye Oğuzhanspor ya da Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü ile baraj maçı oynayacak. Tefenni Belediyespor'un rakibi önümüzdeki hafta oynanacak Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü, Kepez Belediyespor ve Korkuteli Belediyespor, Bucak Oğuzhan Belediyespor maçlarının sonucuna göre belli olacak.    
Tefenni Belediyespor şampiyon

 BURDUR 1. Amatör Küme Play-Off Grubu'nda Tefenni Belediyespor şampiyonluğu kazandı.

Burdur 1. Amatör Küme'de normal sezonu birinci sırada bitiren Tefenni Belediyespor play off grubunda maçların bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Play off grubunda lider Tefenni Belediyespor Burdur Gazi Atatürk Stadı'nda karşılaştığı Hacılar Gençlikspor'u 3-0 yenerek şampiyonluğu kutladı. Tefenni Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) katılabilmek için BAL'da Burdur'u temsil eden Bucak Belediye Oğuzhanspor ya da Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü ile baraj maçı oynayacak. Tefenni Belediyespor'un rakibi önümüzdeki hafta oynanacak Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü, Kepez Belediyespor ve Korkuteli Belediyespor, Bucak Oğuzhan Belediyespor maçlarının sonucuna göre belli olacak.

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.