Muratpaşa'da genç girişimcilere destek

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.04.2022 - 12:38, Güncelleme: 04.04.2022 - 12:38
 

Muratpaşa'da genç girişimcilere destek

Muratpaşa'da genç girişimcilere destek
  ANTALYA,(DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin yenilikçi, özgün ve katma değeri yüksek iş fikirlerini iş dünyasıyla buluşturup en iyi iş fikirlerini seçtiği Muratpaşa İnovasyon Günleri - İş Fikri Yarışması'nın 2'ncisi başladı. Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinin (ASSİM), katma değeri yüksek, özgün ve yenilikçi projeler ortaya çıkarmayı hedefleyen Muratpaşa İnovasyon Günleri - İş Fikri Yarışması'nın 2'cisi başladı. Lise ve üniversite öğrencilerine yönelik programa 27 genç girişimci adayı katıldı. Program kapsamında hafta sonu, ASSİM'de genç girişimci adaylarına inovasyon, yenilikçilik, iş fikri ve iş modeli geliştirme gibi konularda eğitimler verildi. 2 günlük programın ardından genç girişimci adayları sertifikalarını Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı'dan aldı. Muratpaşa İnovasyon Günleri - İş Fikri Yarışması'nda şimdi yarı finale kalan genç girişimci adayları belirlenecek. İş fikri geliştirmeyle ilgili atölye, mentorluk destekleri verilecek adaylar, 16 Nisan'da yapılacak finale hazırlanacak. Final Programında 10 iş fikri sahnede yarışacak ve en iyi 3 iş fikri jürinin oylarıyla seçilerek. FOTOĞRAFLI            
Muratpaşa'da genç girişimcilere destek

 

ANTALYA,(DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin yenilikçi, özgün ve katma değeri yüksek iş fikirlerini iş dünyasıyla buluşturup en iyi iş fikirlerini seçtiği Muratpaşa İnovasyon Günleri - İş Fikri Yarışması'nın 2'ncisi başladı.

Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinin (ASSİM), katma değeri yüksek, özgün ve yenilikçi projeler ortaya çıkarmayı hedefleyen Muratpaşa İnovasyon Günleri - İş Fikri Yarışması'nın 2'cisi başladı. Lise ve üniversite öğrencilerine yönelik programa 27 genç girişimci adayı katıldı. Program kapsamında hafta sonu, ASSİM'de genç girişimci adaylarına inovasyon, yenilikçilik, iş fikri ve iş modeli geliştirme gibi konularda eğitimler verildi.

2 günlük programın ardından genç girişimci adayları sertifikalarını Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı'dan aldı. Muratpaşa İnovasyon Günleri - İş Fikri Yarışması'nda şimdi yarı finale kalan genç girişimci adayları belirlenecek. İş fikri geliştirmeyle ilgili atölye, mentorluk destekleri verilecek adaylar, 16 Nisan'da yapılacak finale hazırlanacak. Final Programında 10 iş fikri sahnede yarışacak ve en iyi 3 iş fikri jürinin oylarıyla seçilerek.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.