Kepez Belediyespor grup şampiyonu oldu

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.04.2022 - 12:38, Güncelleme: 04.04.2022 - 12:47
 

Kepez Belediyespor grup şampiyonu oldu

Kepez Belediyespor grup şampiyonu oldu
    ANTALYA,(DHA) - DEMRE Belediyespor'u 2-1'lik skorla geçen Kepez Belediyespor, son haftayı beklemeden grup şampiyonluğunu elde ederek play-off biletini cebine koydu. BAL 4'üncü Bölge 3'üncü Grup takımlarından Kepez Belediyespor, Demre Belediyesispor'u yenerek son hafta maçını beklemeden şampiyonluğunu ilan etti. Puanını 37'ye yükselten mavi-kırmızılılar, en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 4'e yükseltti. Böylelikle Kepezliler, liginin bitmesine 1 hafta kala 3'üncü Lig'e yükselme turnuvasına adını yazdırdı. GALİBİYETİ KOVALADILAR Hasan Doğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, belediye meclis üyeleri, kulüp yönetimi, çeşitli branş antrenörleri ve muhtarlar izledi. Karşılaşmanın 4'üncü dakikasında kalesinde şanssız bir gol gören Kepez Belediyesporlular, yaşadıkları şoku çabuk atlatarak üst üste ataklar gerçekleştirdi. İlk yarı düdüğü çaldığında soyunma odasına yenik giren Kepezliler, ikinci yarıya 'mutlak galibiyet' parolasıyla çıktı. BERABERLİK GOLU RIDVAN'DAN, ŞAMPİYONLUK GOLÜ EMRAH'TAN İkinci yarıda oyun hakimiyetini kazanan ev sahibi takım, dakikalar 70'i gösterdiğinde Rıdvan Gökçe'nin golüyle beraberliği elde etti. Bu gol ile motivasyonu güçlenen Kepez Belediyespor, oyunu rakip yarı alana kabul ettirdi. Galibiyet golü ise dakika 82'de Emrah Şenol'dan geldi. Futbolcular gol sevinci yaşarken, tribünler de şampiyonluk tezahüratları yapmaya başladı. Eklenen 7 dakikalık uzatmada başka gol sesi çıkmayınca seyircilerin coşkusu katlandı. ANKARA'NIN BAĞLARI İLE OYNADILAR Grubun 4'üncü haftasından bu yana liderliğini sürdüren Kepez Belediyespor, hakemin maçın bitiş düdüğünü çalmasının ardından sahaya koşarak kutlamalara başladı. 'Ankara'nın Bağları' türküsüyle oynamaya başlayan takım, tezahüratlarını bir an bile kesmeyen taraftarlarına da üçlük çektirdi. Yardımcı antrenörler oyuncularına su dökerek kutlamalara katıldı. Futbolcular, soyunma odasındaki antrenör Şakir Filiz ile şampiyonluk pozları verdi. FOTOĞRAFLI      
Kepez Belediyespor grup şampiyonu oldu

 

 

ANTALYA,(DHA) - DEMRE Belediyespor'u 2-1'lik skorla geçen Kepez Belediyespor, son haftayı beklemeden grup şampiyonluğunu elde ederek play-off biletini cebine koydu.

BAL 4'üncü Bölge 3'üncü Grup takımlarından Kepez Belediyespor, Demre Belediyesispor'u yenerek son hafta maçını beklemeden şampiyonluğunu ilan etti. Puanını 37'ye yükselten mavi-kırmızılılar, en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 4'e yükseltti. Böylelikle Kepezliler, liginin bitmesine 1 hafta kala 3'üncü Lig'e yükselme turnuvasına adını yazdırdı.

GALİBİYETİ KOVALADILAR

Hasan Doğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, belediye meclis üyeleri, kulüp yönetimi, çeşitli branş antrenörleri ve muhtarlar izledi. Karşılaşmanın 4'üncü dakikasında kalesinde şanssız bir gol gören Kepez Belediyesporlular, yaşadıkları şoku çabuk atlatarak üst üste ataklar gerçekleştirdi. İlk yarı düdüğü çaldığında soyunma odasına yenik giren Kepezliler, ikinci yarıya 'mutlak galibiyet' parolasıyla çıktı.

BERABERLİK GOLU RIDVAN'DAN, ŞAMPİYONLUK GOLÜ EMRAH'TAN

İkinci yarıda oyun hakimiyetini kazanan ev sahibi takım, dakikalar 70'i gösterdiğinde Rıdvan Gökçe'nin golüyle beraberliği elde etti. Bu gol ile motivasyonu güçlenen Kepez Belediyespor, oyunu rakip yarı alana kabul ettirdi. Galibiyet golü ise dakika 82'de Emrah Şenol'dan geldi. Futbolcular gol sevinci yaşarken, tribünler de şampiyonluk tezahüratları yapmaya başladı. Eklenen 7 dakikalık uzatmada başka gol sesi çıkmayınca seyircilerin coşkusu katlandı.

ANKARA'NIN BAĞLARI İLE OYNADILAR

Grubun 4'üncü haftasından bu yana liderliğini sürdüren Kepez Belediyespor, hakemin maçın bitiş düdüğünü çalmasının ardından sahaya koşarak kutlamalara başladı. 'Ankara'nın Bağları' türküsüyle oynamaya başlayan takım, tezahüratlarını bir an bile kesmeyen taraftarlarına da üçlük çektirdi. Yardımcı antrenörler oyuncularına su dökerek kutlamalara katıldı. Futbolcular, soyunma odasındaki antrenör Şakir Filiz ile şampiyonluk pozları verdi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.