Bucak’ta iki uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.04.2022 - 12:36, Güncelleme: 06.04.2022 - 12:36
 

Bucak’ta iki uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı iki ayrı operasyonda eroin, uyuşturucu hap ve kubat esrar ele geçirilirken mahkemeye çıkarılan zanlılardan bir kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yapılan operasyonda H.Ş, D.Ş, H.K ve Ş.ş isimli şahısların Burdur’a uyuşturucu madde getireceği yönünde bilgi edinen jandarma Antalya – Burdur karayolu Bucak ilçesi yakınlarında durdurulan araç ve araç içerisinde bulunan H.Ş, D.Ş, H.K ve Ş.Ş zanlılar üzerinde yapılan aramada 100 gram Kubat esrar ve 60 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.   Bucak Cumhuriyet Savcısının kararı ile gözaltına alınan H.Ş., D.Ş., H.K. ve Ş.Ş. isimli şahıslardan D.Ş., H.K. ve Ş.Ş.) isimli şahıslar ifadelerinin alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, H.Ş. isimli şahıs ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Burdur Jandarma Komutanlığına bağlı diğer uyuşturucu operasyonunda ise 5 kişinin içinde bulunduğu bir araç ile Burdur’a uyuşturucu getirileceği bilgisini alan jandarma ekipleri Antalya – Burdur karayolunda Bucak ilçesi yakınlarında durdurulan araçta ve içerisinde bulunan R.A, B.E, B.O.K, F.S, ve F.S isimli şahısların üzerinde yapılan aramada 6 gram eroin, 4 uyuşturucu hap ve 1 tane uyuşturucu madde kullanımında kullanılan aparat ele geçirdi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan R.A., B.E., B.O.K., F.S. ve A.S. isimli şahıslar ifadelerinin alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı iki ayrı operasyonda eroin, uyuşturucu hap ve kubat esrar ele geçirilirken mahkemeye çıkarılan zanlılardan bir kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yapılan operasyonda H.Ş, D.Ş, H.K ve Ş.ş isimli şahısların Burdur’a uyuşturucu madde getireceği yönünde bilgi edinen jandarma Antalya – Burdur karayolu Bucak ilçesi yakınlarında durdurulan araç ve araç içerisinde bulunan H.Ş, D.Ş, H.K ve Ş.Ş zanlılar üzerinde yapılan aramada 100 gram Kubat esrar ve 60 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.  

Bucak Cumhuriyet Savcısının kararı ile gözaltına alınan H.Ş., D.Ş., H.K. ve Ş.Ş. isimli şahıslardan D.Ş., H.K. ve Ş.Ş.) isimli şahıslar ifadelerinin alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, H.Ş. isimli şahıs ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Burdur Jandarma Komutanlığına bağlı diğer uyuşturucu operasyonunda ise 5 kişinin içinde bulunduğu bir araç ile Burdur’a uyuşturucu getirileceği bilgisini alan jandarma ekipleri Antalya – Burdur karayolunda Bucak ilçesi yakınlarında durdurulan araçta ve içerisinde bulunan R.A, B.E, B.O.K, F.S, ve F.S isimli şahısların üzerinde yapılan aramada 6 gram eroin, 4 uyuşturucu hap ve 1 tane uyuşturucu madde kullanımında kullanılan aparat ele geçirdi.

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan R.A., B.E., B.O.K., F.S. ve A.S. isimli şahıslar ifadelerinin alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.