Başkan Ercengiz, Meclis Üyeleri İle İftar Yemeğinde bir araya geldi

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.04.2022 - 09:19, Güncelleme: 07.04.2022 - 09:19
 

Başkan Ercengiz, Meclis Üyeleri İle İftar Yemeğinde bir araya geldi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Burdur Belediye Meclis Üyeleri, Nisan ayı olağan meclis toplantısının ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz verdiği iftar yemeğinde hep birlikte oruç açtı.   Susamlık Tesislerinde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Belediye Meclis üyeleri ve eşleri katıldı.   Yemekte konuşma yapan Başkan Ercengiz “ Raman ayının bolluğu güzellikleri üzerimize olsun. Nisan ayı meclisimizi yaptık. İyi kararlara imza attığımızı düşünüyorum. Özellikle Ramazan ayının ruhuna yakışan yardımlaşmaya yönelik bir takım kararlar aldık. İnşallah burada vatandaşımızı en azından ekonomik anlamda şu zor geçirdiği günlerde vatandaşımıza bir nebze olsa katkı verebileceğimiz doğru kararlardı. Tabii kendi adıma görev süremin 8. Yılını tamamladım. Mutlaka Belediyecilikte doğruları yanlışları artıları eksileri imkânlar kaynaklar el verdiği ölçüde Belediyecilik faaliyetleri yapılır. Bu iş hem zaman hem mekân hem de ihtiyaçlar doğrultusunda zaman zamanda farklılaşabilir. 2 yıl pandemi ile ömrümüz geçti. Çok bir süreci yaşadık hep birlikte ve bu süreç içerisinde de temel belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra tanımadığımız bilmediğimiz bir alanda da yurttaşımıza yardım etmeye çalıştık pandemiyle mücadele anlamında. Şükürler olsun o anlamda da Burdur Belediyesi üzerine düşeni yapmaya çalıştı. Elbette burada emekçilerimizin katkısı çok büyüktür. Bizler büyük bir aileyiz her zaman söylüyorum. Burdur aslında her anlamda ülkemize örnek olabilecek bir kent yapısı. Nüfus ölçeğine baktığımız zaman her türlü projeksiyona açık. Hem alt ölçeklere ölçeklendirebilme hem de üst ölçeklere ölçeklendirebilme açısından tam aslında doğru bir fanus. Biz de görevimizi sizlerle birlikte yapmaya çalışıyoruz. Önemli olan bu görevler bittiğinde doğru işleri yapmış olarak kentin, memleketin ve milletin kaynaklarını doğru kullanmış olarak gidebilmektir. Sonuçta hiçbir makam mevki kimseye baki değil. Bu iftar yemeğine hepiniz katıldığınız için tekrar teşekkür ediyor, Allah bereketini bol eylesin. Belediyemizin kaynakları hep çoğalsın. Teşekkür ediyorum ” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Burdur Belediye Meclis Üyeleri, Nisan ayı olağan meclis toplantısının ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz verdiği iftar yemeğinde hep birlikte oruç açtı.

 

Susamlık Tesislerinde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Belediye Meclis üyeleri ve eşleri katıldı.

 

Yemekte konuşma yapan Başkan Ercengiz “ Raman ayının bolluğu güzellikleri üzerimize olsun. Nisan ayı meclisimizi yaptık. İyi kararlara imza attığımızı düşünüyorum. Özellikle Ramazan ayının ruhuna yakışan yardımlaşmaya yönelik bir takım kararlar aldık. İnşallah burada vatandaşımızı en azından ekonomik anlamda şu zor geçirdiği günlerde vatandaşımıza bir nebze olsa katkı verebileceğimiz doğru kararlardı. Tabii kendi adıma görev süremin 8. Yılını tamamladım. Mutlaka Belediyecilikte doğruları yanlışları artıları eksileri imkânlar kaynaklar el verdiği ölçüde Belediyecilik faaliyetleri yapılır. Bu iş hem zaman hem mekân hem de ihtiyaçlar doğrultusunda zaman zamanda farklılaşabilir. 2 yıl pandemi ile ömrümüz geçti. Çok bir süreci yaşadık hep birlikte ve bu süreç içerisinde de temel belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra tanımadığımız bilmediğimiz bir alanda da yurttaşımıza yardım etmeye çalıştık pandemiyle mücadele anlamında. Şükürler olsun o anlamda da Burdur Belediyesi üzerine düşeni yapmaya çalıştı. Elbette burada emekçilerimizin katkısı çok büyüktür. Bizler büyük bir aileyiz her zaman söylüyorum. Burdur aslında her anlamda ülkemize örnek olabilecek bir kent yapısı. Nüfus ölçeğine baktığımız zaman her türlü projeksiyona açık. Hem alt ölçeklere ölçeklendirebilme hem de üst ölçeklere ölçeklendirebilme açısından tam aslında doğru bir fanus. Biz de görevimizi sizlerle birlikte yapmaya çalışıyoruz. Önemli olan bu görevler bittiğinde doğru işleri yapmış olarak kentin, memleketin ve milletin kaynaklarını doğru kullanmış olarak gidebilmektir. Sonuçta hiçbir makam mevki kimseye baki değil.

Bu iftar yemeğine hepiniz katıldığınız için tekrar teşekkür ediyor, Allah bereketini bol eylesin. Belediyemizin kaynakları hep çoğalsın. Teşekkür ediyorum ” dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.