Rektör Korkmaz MAKÜSPOR Antrenmanını Ziyaret Etti

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.04.2022 - 16:47, Güncelleme: 07.04.2022 - 16:49
 

Rektör Korkmaz MAKÜSPOR Antrenmanını Ziyaret Etti

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2021-2022 sezonu heyecanı bu hafta sona eriyor.
Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon Burdur’u temsil eden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (MAKÜSPOR) 10 Nisan Pazar günü Kepez Belediyespor ile saat 14.00’te MAKÜ İstiklal Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Ligin son maçı olması ve kümede kalma mücadelesi verilmesi açısından son derece önemli olan maça sıkı bir şekilde hazırlanan MAKÜSPOR’a Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz beraberinde MAKÜSPOR Kulüp Başkanı Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç ve MAKÜSPOR Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Çavuşoğlu ile beraber antrenmanlarına katılarak moral verdiler. Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 3. grupta yer alan MAKÜSPOR’a ligin son maçında başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz; “Sezonun son maçında MAKÜSPOR’a olan güvenimiz tamdır. Teknik Direktörümüze ve oyuncularımıza MAKÜ Yönetimi adına başarılar diliyorum. Bu maç bizim için çok önemli bir maç ve oyuncularımızın bu maçtan galibiyetle ayrılacaklarına eminim. Güzel bir karşılaşma olmasını diliyorum” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2021-2022 sezonu heyecanı bu hafta sona eriyor.

Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon Burdur’u temsil eden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (MAKÜSPOR) 10 Nisan Pazar günü Kepez Belediyespor ile saat 14.00’te MAKÜ İstiklal Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Ligin son maçı olması ve kümede kalma mücadelesi verilmesi açısından son derece önemli olan maça sıkı bir şekilde hazırlanan MAKÜSPOR’a Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz beraberinde MAKÜSPOR Kulüp Başkanı Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç ve MAKÜSPOR Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Çavuşoğlu ile beraber antrenmanlarına katılarak moral verdiler.

Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 3. grupta yer alan MAKÜSPOR’a ligin son maçında başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz; “Sezonun son maçında MAKÜSPOR’a olan güvenimiz tamdır. Teknik Direktörümüze ve oyuncularımıza MAKÜ Yönetimi adına başarılar diliyorum. Bu maç bizim için çok önemli bir maç ve oyuncularımızın bu maçtan galibiyetle ayrılacaklarına eminim. Güzel bir karşılaşma olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.