Miniklere tohumdan fide yetiştirme eğitimi verildi

Eğitim (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.04.2022 - 13:19, Güncelleme: 11.04.2022 - 13:40
 

Miniklere tohumdan fide yetiştirme eğitimi verildi

Miniklere tohumdan fide yetiştirme eğitimi verildi
 Büyükçekmece Belediyesi Tarımsal Hizmetleri Müdürlüğü, tohumdan fide yetiştirme eğitimi kapsamında 50 minik öğrenciye eğitim verdi.  Belediye Meclis kararıyla 2022 yılını ‘Ekoloji Yılı’ olarak kabul eden Büyükçekmece Belediyesi, organik tarım, ata tohumları ile üretime teşvik, kent bostanları, tıbbi ve aromatik bitki üretimi gibi konularda hem eğitim veriyor hem de uygulamalı tarım üretimi yapıyor.  SEVGİ İLE EKİLEN TOHUMLAR SABIR İLE FİLİZLENECEK   Büyükçekmece’de yaşayan minik öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen ilk etkinlikte miniklere tarımın önemi anlatılarak, uygulamalı tohum ekimi yaptırıldı. Cenk Barer'in öncülüğünde gerçekleşen eğitime katılan geleceğimizin teminatı olan çocuklara, minik elleriyle ve sevgiyle toprağa emanet ettikleri tohumların sabırla filizleneceği anlatıldı.   
Miniklere tohumdan fide yetiştirme eğitimi verildi

 Büyükçekmece Belediyesi Tarımsal Hizmetleri Müdürlüğü, tohumdan fide yetiştirme eğitimi kapsamında 50 minik öğrenciye eğitim verdi. 

Belediye Meclis kararıyla 2022 yılını ‘Ekoloji Yılı’ olarak kabul eden Büyükçekmece Belediyesi, organik tarım, ata tohumları ile üretime teşvik, kent bostanları, tıbbi ve aromatik bitki üretimi gibi konularda hem eğitim veriyor hem de uygulamalı tarım üretimi yapıyor. 

SEVGİ İLE EKİLEN TOHUMLAR SABIR İLE FİLİZLENECEK 

 Büyükçekmece’de yaşayan minik öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen ilk etkinlikte miniklere tarımın önemi anlatılarak, uygulamalı tohum ekimi yaptırıldı. Cenk Barer'in öncülüğünde gerçekleşen eğitime katılan geleceğimizin teminatı olan çocuklara, minik elleriyle ve sevgiyle toprağa emanet ettikleri tohumların sabırla filizleneceği anlatıldı. 

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.