Jandarma yol denetimlerini sürdürüyor

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.04.2022 - 14:02, Güncelleme: 13.04.2022 - 14:02
 

Jandarma yol denetimlerini sürdürüyor

Burdur Valiliği güvenlik güçlerinin yaptıkları çalışmalar ile ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirdi.
Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.   Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı tarafından 11 Nisan 2022 tarihinde Yük ve Yolcu Taşıyan Araç ile Şoförlerin Denetimi yapılmıştır. (8) Jandarma Trafik Timi olmak üzere (19) personelin katıldığı uygulama sonucunda (675) araç kontrol edilmiş, kuralları ihlal eden (12) araç sürücüsü hakkında (8.371 TL) idari para cezası karar tutanağı tanzim edilmiş olup, (3)  araç trafikten men edilmiştir.
Burdur Valiliği güvenlik güçlerinin yaptıkları çalışmalar ile ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirdi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

 

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı tarafından 11 Nisan 2022 tarihinde Yük ve Yolcu Taşıyan Araç ile Şoförlerin Denetimi yapılmıştır.

(8) Jandarma Trafik Timi olmak üzere (19) personelin katıldığı uygulama sonucunda (675) araç kontrol edilmiş, kuralları ihlal eden (12) araç sürücüsü hakkında (8.371 TL) idari para cezası karar tutanağı tanzim edilmiş olup, (3)  araç trafikten men edilmiştir.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.