Kemer'de spor turizmi hareketleniyor

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.04.2022 - 14:07, Güncelleme: 13.04.2022 - 14:51
 

Kemer'de spor turizmi hareketleniyor

Kemer'de spor turizmi hareketleniyor
    KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesi, nisan ve mayıs ayında 5 spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak. Kemer'de nisan ve mayıs ayında düzenlenecek uluslararası spor aktivitesi öncesinde Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun ev sahipliğinde, ilçede yer alan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile turizmcilerin katıldığı toplantı düzenlendi. Toplantıya Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Turizmci İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Esnaf Odaları Başkanı Bolat Ünsal, Kemer Şoförler Odası Başkanı Mustafa Tıraş, TÜRSAB Batı Antalya Temsil Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Başkan ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile otel yöneticileri katıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Yaklaşık 2 yıldan bu yana pandemi nedeniyle uzak kaldığımız etkinlikler start alıyor. Son dönem Ukrayna, Rusya savaşı ile durgun bir dönem yaşıyoruz. Her şeye rağmen bölgemizin canlı tutulması adına elimizi taşın altına sokuyoruz. Özellikle bölgemizi spor turizmi ve etkinlikleri ile canlandırıyoruz. Nisan sonu itibarıyla Mayıs ayı genelinde birçok uluslararası spor etkinliklerine ev sahipliği yapacağız. 5 organizasyonumuz olacak. Bisiklet, koşu, yüzme, dalış etkinleri ile Kemer'e çok sayıda yerli ve yabancı misafirimizi bekliyoruz. Bu etkiliklere binlerce sporcu katılırken, Kemer'in eşsiz coğrafyasını da görme şansı bulacak" dedi. ilçede 22-24 Nisan'da Sky To Sea Enduro Dağ Bisiklet Yarışı, 07-08 Mayıs'ta Akra Gran Fondo Powerd By AG Tohum Yol Bisikleti Yarışı, 14-15 Mayıs'ta Corendon Tahtalı Run To Sky Dağ Koşusu, 19-22 Mayıs'ta Aqua Masters Yüzme Yarışları, 21-24 Mayıs'ta 21. Uluslararası Kemer Sualtı Günleri yapılacak. FOTOĞRAFLI  
Kemer'de spor turizmi hareketleniyor

 

 

KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesi, nisan ve mayıs ayında 5 spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak.

Kemer'de nisan ve mayıs ayında düzenlenecek uluslararası spor aktivitesi öncesinde Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun ev sahipliğinde, ilçede yer alan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile turizmcilerin katıldığı toplantı düzenlendi. Toplantıya Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Turizmci İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Esnaf Odaları Başkanı Bolat Ünsal, Kemer Şoförler Odası Başkanı Mustafa Tıraş, TÜRSAB Batı Antalya Temsil Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Başkan ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile otel yöneticileri katıldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Yaklaşık 2 yıldan bu yana pandemi nedeniyle uzak kaldığımız etkinlikler start alıyor. Son dönem Ukrayna, Rusya savaşı ile durgun bir dönem yaşıyoruz. Her şeye rağmen bölgemizin canlı tutulması adına elimizi taşın altına sokuyoruz. Özellikle bölgemizi spor turizmi ve etkinlikleri ile canlandırıyoruz. Nisan sonu itibarıyla Mayıs ayı genelinde birçok uluslararası spor etkinliklerine ev sahipliği yapacağız. 5 organizasyonumuz olacak. Bisiklet, koşu, yüzme, dalış etkinleri ile Kemer'e çok sayıda yerli ve yabancı misafirimizi bekliyoruz. Bu etkiliklere binlerce sporcu katılırken, Kemer'in eşsiz coğrafyasını da görme şansı bulacak" dedi.

ilçede 22-24 Nisan'da Sky To Sea Enduro Dağ Bisiklet Yarışı, 07-08 Mayıs'ta Akra Gran Fondo Powerd By AG Tohum Yol Bisikleti Yarışı, 14-15 Mayıs'ta Corendon Tahtalı Run To Sky Dağ Koşusu, 19-22 Mayıs'ta Aqua Masters Yüzme Yarışları, 21-24 Mayıs'ta 21. Uluslararası Kemer Sualtı Günleri yapılacak.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.